Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

Θυμάστε την νταντά της «Σωσώς» από τα «Εγκλήματα»; Δείτε πώς είναι σήμερα 20 χρόνια μετά

Θα πάθετε πλάκα

8 Ιανουαρίου 2021 13:30
Θυμάστε την νταντά της «Σωσώς» από τα «Εγκλήματα»; Δείτε πώς είναι σήμερα 20 χρόνια μετά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την «Γκούντρουν», την νταντά της «Σωσώς» από τα «Εγκλήματα», που ήταν ο ορισμός… του νόμου και της τάξης; Δείτε πώς είναι σήμερα η ίδια, με 20 χρόνια να έχουν περάσει και τη σειρά να συνεχίζει να παίζεται σε επανάληψη.

Από τα ωραιότερα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 ήταν αναμφίβολα εκείνα στα οποία η Σωσώ παρουσιαζόταν ως έγκυος και λίγο αργότερα ως μανούλα, με την παρουσία της Γκούντρουν, της νταντάς-Γκεστάπο να μας χαρίζει στιγμές ξεκαρδιστικές, ενώ θα σοκαριστείτε μαθαίνοντας την ηλικία της «Φλώρας».

Εγκλήματα: Δείτε πώς είναι σήμερα η νταντά της «Σωσώς»

Η Γερμανίδα Γκούντρουν (ναι, αυτή που έβαζε το τομάρι στην κατάψυξη της Σωσώς και του Αλέκου) στην πραγματικότητα είναι Σουηδή και ονομάζεται Εύα Στυλάντερ.

Απέχει από τα τηλεοπτικά, καθώς προτιμά τις κινηματογραφικές δουλειές και οι φωτογραφίες που θα βρει κανείς στο διαδίκτυο να την απεικονίζουν είναι λιγοστές. Έτσι είναι σήμερα το alter ego της Σωσώς.

νταντά της Σωσώς σήμερα

νταντά της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» σήμερα

Νεκροί πρωταγωνιστές από τα "Εγκλήματα"!

Αποτελεί την σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στην ελληνική τηλεόραση! Μπορεί όλοι να ταυτίστηκαν με τον ρόλο της Σωσώς, όμως όλοι οι ρόλοι είχαν το δικό τους μερίδιο επιτυχίας στην σειρά!

Ο λόγος για τα "εγκλήματα"! Μια αγαπημένη σειρά που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, πριν από περίπου 20 χρόνια! Από τότε μέχρι και σήμερα οι επαναλήψεις "σπάνε" κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Από τους ηθοποιούς εκείνους όλοι έχουν μεγαλώσει! Τρεις μάλιστα έχουν φύγει από την ζωή! Σε όλους το μυαλό πηγαίνει στον κυρ Αριστείδη, γνωστό και ως Αθηνόδωρος Προύσαλης! Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από την ζωή στις 5 Ιουνίου του 2012, με τον θάνατό του μάλιστα να μην γίνεται γνωστός αμέσως, αλλά μετά από μερικές μέρες!

Ωστόσο υπάρχουν ακόμα δυο ηθοποιοί που έχουν πεθάνει και δεν το γνωρίζατε! Άλλους γιατί απλά δεν θυμόσαστε ότι έπαιξαν στην σειρά και άλλους γιατί ο θάνατός τους δεν έγινε μεγάλος ντόρος! Ο πρώτος είναι ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του στριπτιτζάδικου που σύχναζε ο Αλέκος! Πέθανε στις 04 Νοεμβρίου του 2015!

Νεκροί πρωταγωνιστές από τα

Ο άλλος είναι ο επίσης αγαπημένος ηθοποιός, Μιχάλης Γιαννάτος, ο οποίος έκανε τον ρόλο του κυρ Παντελή και πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013!

Νεκροί πρωταγωνιστές από τα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share