Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υρώ Μανέ: Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της "Φλώρας" από τα Εγκλήματα;

Απίστευτο!

7 Σεπτεμβρίου 2019 14:30
Υρώ Μανέ: Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της

Γνωρίζετε ποια είναι η ηλικία της "Φλώρας" από τα Εγκλήματα; Η Υρώ Μανέ είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της.

H Υρώ Μανέ είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι γνωστότερη για το ρόλο της Φλώρας Μητροπούλου στην τηλεοπτική σειρά Εγκλήματα. Αγνώριστη η ηθοποιός! Δείτε την απίστευτη αλλαγή της!

Γεννήθηκε στη Χίο και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα πολιτικών επιστημών. Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Το 2012 εξελέγη πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, θέση την οποία κατείχε μέχρι το 2014.

Παντρεύτηκε το 1997 και έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Φαίδρα. Ας πάμε όμως στο θέμα μας!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της; Η Υρώ Μανέ γεννήθηκε το 1961 που σημαίνει πως είναι 58 ετών!

Υρώ Μανέ: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε η "Φλώρα" από τα Εγκλήματα 18 χρόνια μετά!

Η Υρώ Μανέ αναφέρθηκε στην περίοδο που πρωταγωνιστούσε στα «Εγκλήματα» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων την πιο αστεία στιγμή των γυρισμάτων σχεδόν 20 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς!

Η αγαπημένη «Φλώρα» από τα Εγκλήματα φυσικά αναφέρθηκε στη σκηνή του πνιγμού των πρωταγωνιστών!

Η ηθοποιός τόνισε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»: «Θυμάμαι τη σκηνή που ήμασταν μέσα στη θάλασσα γιατί θα πνιγόμασταν και ήμασταν με βαρίδια. Και ήταν δύτες από κάτω, μήπως συμβεί τίποτα. Και δεν μπορούσαμε να πνιγούμε καλά. Και ήταν η Μαρία Καβογιάννη και επέπλεε»!

Θυμάστε την Πέπη από τα «Εγκλήματα»; Δείτε πως είναι σήμερα η κολλητή της Σωσώς!

Έχουν περάσει 19 χρόνια από τα «Εγκλήματα»! Η Φωτεινή Μπαξεβάνη, που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της Πέπης στη σειρά του ΑΝΤ1 που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, αφού ήταν κολλήτη της Καίτη Κωνσταντίνου, τη ν«εγκληματική» Σωσώ!

Δείτε πως είναι σήμερα... Εμείς πιστεύουμε ότι δεν έχει αλλάξει και πολύ απο τότε! Νεκροί 3 πρωταγωνιστές από τα "Εγκλήματα"!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share