Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

"Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε...": Η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που συγκλονίζει

Λόγια που ανατριχιάζουν!

7 Ιανουαρίου 2021 08:17
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε διαβάσει τη συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που αναφέρεται στην Ελλάδα και στο χρέος της; Το Athensmagazine.gr θα σας την παρουσιάσει αναλυτικά παρακάτω, όπως έκανε και με τα σοκαριστικά λόγια του Αγίου Παϊσίου.

200 χρόνια πριν ο Εθναπόστολος του Γένους, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που ανέστησε Πίστη και Πατρίδα στις ψυχές των Σκλάβων, μας αποκάλυψε με τη Χάρη του Θεού, ότι δε θα πληρωθεί το δυσβάσταχτο και εν πολλοίς κατασκευασμένο και παράνομο Ελληνικό "χρέος", το…. οποίο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρήμα, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, που αλλοίωσε το λαό μας, τις αξίες, τις παραδόσεις και την ίδια την υπόστασή του!

Προφητεία: Διαβάστε παρακάτω τα λόγια του αυτούσια

  • "Θα σας ρίξουν παρά πολύ• θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουν"! (σ.σ. παράς είναι το χρήμα)

προφητεία για το Χρέος της Ελλάδας

  • "Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν"!

Και αναφέρει επίσης σχετικά:

  • "Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα"!
  • "Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες. ΔΕΝ θα προφθάσουν όμως"! ΝΑΙ, χάρη στην Πρόνοια του Θεού, ΔΕΝ θα προφθάσουν!

"Μην ανησυχείτε για αυτό το "χρέος" λοιπόν, αλλά κοιτάξτε μονάχα το ένα και αληθινό ΧΡΕΟΣ που έχουμε στον Χριστό, την Παναγιά και τους Αγίους μας που δεν σταματούν να πρεσβεύουν και την Πατρίδα μας!

Οι σκοτεινές δυνάμεις, πάνε να καταπιούν την Ορθόδοξη Ελλάδα μας και…. ήδη πανηγυρίζουν την μεγάλη επιτυχία τους… Μα ΔΕΝ θα προφθάσουν… Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε λευτερωμένοι… Θα κοιμηθούμε μικρό κράτος και θα ξυπνήσουμε και πάλι Αυτοκρατορία!"

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share