Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό δυστύχημα για την Αθηνά Ωνάση: Πένθος για την κληρονόμο

Ανείπωτη θλίψη...

9 Δεκεμβρίου 2020 19:16
Σοκαριστικό δυστύχημα για την Αθηνά Ωνάση: Πένθος για την κληρονόμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα βύθισε στη θλίψη την Αθηνά Ωνάση στο παρελθόν, με την κληρονόμο να βιώνει το δικό της πένθος.

Λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται ένα τραγικό δυστύχημα που βύθισε στο πένθος την Αθηνά Ωνάση, πέρα από το δράμα που είχε ζήσει, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Συγκεκριμένα, δύσκολες ώρες είχαν περάσει η Ελληνίδα κληρονόμος, ο Αλβάρο και η κόρη του, καθώς πριν κάποια χρόνια είχαν ένα ατύχημα επιστρέφοντας από τη Γαλλία με αποτέλεσμα να «χάσουν» ένα από τα αγαπημένα τους άλογα, το οποίο μάλιστα ήταν και το αγαπημένο της κόρης του, Βίβιαν.

Ο Αλβάρο είχε γράψει στο Instagram:

«Χθες είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό, όταν επιστρέφαμε από τη Γαλλία με τα άλογα. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο άλογο που ήταν μέρος της οικογένειάς μας, ένας αληθινός φίλος. Το συγκεκριμένο άλογο είχε δώσει τόση χαρά σε όλους και ιδιαίτερα στην κόρη μου, που το αγαπούσε πάρα πολύ.

Είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις σε αγώνες και κέρδισε την 5η θέση στο Grand Prix.Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας, αλλά και για τα μηνύματα αγάπης. Εγώ θέλω να πω ένα αντίο σε έναν καλό φίλο και ελπίζω η κόρη μου να συνεχίσει την ιππασία και μετά από αυτό. Δόξα τω Θεό που οι υπόλοιποι βγήκαμε αλώβητοι από αυτό το ατύχημα».

Για την ιστορία, το τραγικό συμβάν έρχεται δυο χρόνια μετά το θανατηφόρο ατύχημα ακόμη ενός αλόγου της οικογένειας, λατρεμένο της Αθηνάς εκείνη τη φορά.

Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: «Η κατάρα της οικογένειας είναι…»

Σάλος επικράτησε με την Αθηνά Ωνάση, με ένα άλλοτε πολύ κοντινό της πρόσωπο να μιλά για την κατάρα της οικογένειάς της και το πώς αυτή εξηγείται.

Ο Αλέξης Μανθεάκης, επί χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση και υπεύθυνος για τη δημοσίευση ντοκουμέντων με τις απιστίες του Ντόντα στην Αθηνά Ωνάση, εξηγεί στο περιοδικό Gala, γιατί δεν υπάρχει η «κατάρα των Ωνάσηδων».

«Η κατάρα της οικογένειας Ωνάση είναι οι επιλογές της. Η Αθηνά Ωνάση, π.χ., διάλεξε τον Ντόντα και όχι κάποιον άνθρωπο από τον κύκλο της που τον γνώριζε. Διάλεξε τον ωραίο, τον ιππέα, τον μεγαλύτερο αλλά και ήρωα. Τον Ολυμπιονίκη. Διάλεξε να επενδύσει σε άλογα και όχι σε ανθρώπους.

Όπως και ο παππούς της διάλεξε να πείσει τον Αλέξανδρο Ωνάση να πετάξει με ένα αεροπλάνο το οποίο ο γιος του και μοιραίος πιλότος του έβρισκε προβληματικό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μανθεάκης.

Φαίνεται ότι η δυνατότητα να παίρνουμε τη μοίρα στα χέρια μας έχει και μια σκοτεινή πλευρά. Προφανώς είναι καλύτερο να είμαστε υποκείμενα της μοίρας παρά αντικείμενά της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share