Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ερωτευμένη η Αθηνά Ωνάση: "Είμαι πολύ χαρούμενη που..." - Φωτογραφία αποκάλυψη

Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφία!

23 Νοεμβρίου 2020 08:05
Ερωτευμένη η Αθηνά Ωνάση:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H αγάπη της Αθηνάς Ωνάση για τα άλογα είναι γνωστή σε όλους. Και παρότι η χρυσή κληρονόμος δε μιλάει δημόσια ποτέ, αυτή τη φορά μια συναθλήτριά της έκανε την αποκάλυψη. Ο λόγος για την Σούζαν Φιτζπάτρικ, η οποία ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι της πούλησε το αγαπημένο της άλογο.

Συγκεκριμένα η Αθηνά Ωνάση αγόρασε ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα άλογα των τελευταίων ετών που ακούει στο όνομα "Fellow Castlefield". Η πρώην πλέον ιδιοκτήτριά του, η Ιρλανδή ιππέας Σούζαν Φιτζπάτρικ, έκανε την ανακοίνωση, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες με το νέο άλογο της Ωνάση.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα τέτοιο άλογο τα τελευταία έξι χρόνια. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες μαζί. Είμαι λυπημένη που τον βλέπω να φεύγει, όμως να ευχηθώ στην Αθηνά Ωνάση κάθε επιτυχία, ευτυχία και ευχαρίστηση" έγραψε χαρακτηριστικά η Σούζαν Φιτζπάτρικ. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, διαβάστε εδώ μια απόφαση που πήρε.

Οργή με την Αθηνά Ωνάση: Η κίνησή της που προκάλεσε τους Έλληνες

Οργή υπήρξε με την Αθηνά Ωνάση, με μια κίνηση της χρυσής κληρονόμου να προκαλεί τους Έλληνες, δείχνοντας μια τεράστια απόσταση μεταξύ της ίδιας και των κατοίκων της χώρας καταγωγής της.

Η ίδια, συγκεκριμένα, γιόρτασε φέτος τα 35 χρόνια με ένα νέο άλογο. Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, της οποίας αποκαλύφθηκε η χλιδάτη έπαυλη, απέκτησε από τον επιστήθιο φίλο της Ζαν Τοπς ένα εννιάχρονο επιβήτορα με το όνομα Corelli de Mies, τον οποίο έχει στους στάβλους της στο Φαλκενσβάαρντ της Ολλανδίας.

Το συγκεκριμένο άλογο είχε πωληθεί στον Ζαν Τοπς στα μέσα του περασμένου χρόνου, ενώ πριν από λίγο καιρό το πήρε η Αθηνά αυξάνοντας τα άλογά της σε 24. Από το 2018 το συγκεκριμένο άλογο έχει εγκριθεί και ως επιβήτορας αναπαραγωγής.

Φυσικά στην κορυφή των αγαπημένων αλόγων της Αθηνάς Ωνάση παραμένει ο 14χρονος MHS Going Global που απέκτησε τον Νοέμβριο του 2016, το οποίο την εποχή εκείνη θεωρούνταν ένα από τα δέκα καλύτερα άλογα στον κόσμο. Μάλιστα είχε αγωνιστεί με τον Καναδό Γκρεγκ Πάτρικ Μπρόντερικ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Τότε η Αθηνά είχε καταβάλλει το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Την ώρα που ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Αλβάρο χαίρεται στην αγκαλιά της εντυπωσιακής Ντενίζ Σεβέρο τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της ξανθιάς δημοσιογράφου, η Αθηνά Ωνάση γιόρτασε στο σπίτι της στην Ολλανδία την απόκτηση ενός ακόμη αλόγου, παρέα με τους φίλους της Ζαν Τοπς, τη σύζυγό του Εντουίνα Τοπς, αλλά και άλλους φίλους λάτρεις των αλόγων.

Ενώ παράλληλα, η εγγονή του θρυλικού Αριστοτέλη ετοιμάζεται σιγά σιγά για το καθιερωμένο πλέον Athina Onassis Horse Show, το οποίο μάλιστα πλέον περιλαμβάνεται στο ετήσιο πρόγραμμα των Grand Prix της Longines.

Φέτος έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Παμπελόν του Σεν Τροπε από τις 28 έως τις 30 Μαΐου του 2020. Σύμφωνα με τις πληροφορίες περισσότεροι από 120 ιππείς θα αγωνιστούν με το έπαθλο για τον μεγάλο νικητή να έχει οριστεί στα 617.000 ευρώ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share