Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

"Ήταν άτομο με εξαρτήσεις...": Διαλυμένη η Αθηνά Ωνάση

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την κληρονόμο!

18 Νοεμβρίου 2020 07:30
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την εφηβεία της Αθηνάς Ωνάση, καθώς αναφέρθηκε, ότι η κληρονόμος ήταν άτομο τρομαγμένο και με εξαρτήσεις. Στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για την ιδιωτική της ζωή.

Συγκεκριμένα, όταν πέθανε η μητέρα της, Χριστίνα, η Αθηνά ήταν ένα από τα πιο πλούσια παιδιά του κόσμου, καθώς κληρονόμησε τα περιουσιακά στοιχεία της μητέρας της, αλλά και το το 55% της περιουσίας του παππού της, Αριστοτέλη.

Η Χριστίνα Ωνάση είχε φροντίσει την περιουσία να την διαχειρίζεται μια ομάδα πέντε ατόμων, ανάμεσά τους και ο Τιερί Ρουσέλ. Ο Ρουσέλ ανεπιτυχώς προσέβαλε τη διαθήκη και σύμφωνα με πολλούς ήταν ο άνθρωπος που έκανε την Αθηνά να απομακρύνεται από καθετί έχει σχέση με την Ελλάδα.

Αθηνά Ωνάση εξαρτήσεις

Η οικογένεια Ρουσέλ, έχοντας αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, επισκέφθηκε τον Σκορπιό. Τότε, η Αθηνά Ωνάση έγινε δεκτή από εκατοντάδες κόσμου, γεγονός που την τρόμαξε. Το Vanity Fair σε αφιέρωμά του είχε κάνει λόγο για ένα άτομο τρομαγμένο με εξάρτηση από τον πατέρα της, ο οποίος είχε εξάρσεις θυμού.

Όταν τον είχε δει πρώτη φορά να ξεσπά είχε κρυφτεί σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, ενώ τη δεύτερη επέλεξε να φύγει από το σπίτι. Όταν έκλεισε τα 17 της διεκδίκησε την ανεξαρτησία της και έφυγε για τις Βρυξέλλες. Η Αθηνά διάλεξε τότε τη μεγάλη της αγάπη που δεν ήταν άλλοι από την ιππασία. Άρχισε να φοιτά στη σχολή Nelson Pessoa και έπαιρνε από τον Ρουσέλ 10.000 ευρώ το μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι νωρίτερα ο Τιερί Ρουσέλ είχε πάρει την κηδεμονία της μικρής Αθηνάς, ενώ η χρυσή κληρονόμος ζει πλέον σε στο χωριό Lussy-sur-Morges, λίγο έξω από τη Λωζάνη, μαζί με τον πατέρα, τη μητριά και τα δύο ετεροθαλή της αδέλφια. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αθηνά Ωνάση, δείτε εδώ μια αποκάλυψη για ένα χειρουργείο.

Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι η Αθηνά Ωνάση: «Διαλυμένη» η γυναίκα που «κατέστρεψε»

«Φωτιά» είχαν πάρει τα δημοσιεύματα σχετικά με το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, που φάνηκε να αποτελεί η Αθηνά Ωνάση, με τη γυναίκα που «καταστράφηκε» από αυτό το σκηνικό να είναι «διαλυμένη».

Το διαζύγιο της κληρονόμου με τον Αλβάρο, με σοκαριστικές λεπτομέρειες για το πώς την απατούσε να έρχονται στο φως, ακολούθησε ένα νέο ειδύλλιο, αυτό με τον ιππέα Αλμπέρτο Ζόρζι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ξένων περιοδικών σε όλο τον κόσμο.

Εδώ και πολλούς μήνες όλοι συζητούν για έναν φλογερό έρωτα και οι φήμες καταλάγιασαν μόνο όταν έγινε γνωστό πώς ο Αλμπέρτο εξακολουθεί να είναι παντρεμένος με την επιχειρηματία Αναλίσα Τζιουντίνι.

Η γνωριμία της Αθηνάς Ωνάση ξεκίνησε όταν η χρυσή κληρονόμος τού πούλησε το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, το οποίο του πήρε επεισοδιακά μετά το τέλος του γάμου τους.

Αθηνά Ωνάση τρίτο πρόσωπο

Σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, η Αθηνά Ωνάση και ο Ιταλός ιππέας έχουν έρθει πολύ κοντά, περνούν αρκετό χρόνο μαζί και εκτός αγώνων. Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου υποστηρίζουν ότι ο Ζόρζι εκδηλώνει την πρόθεσή του ακόμα κα ινα χωρίσει με τη σύζυγό του για να ζήσει τον έρωτα του με την Αθηνά Ωνάση.

Από τη μεριά της η Αναλίσα Τζιουντίνι δεν σταματάει να κάνει αναρτήσεις στα social media της για να δείξει ότι ο γάμος της είναι μία χαρά. Μάλιστα, οι τελευταίες αναρτήσεις της είναι από διακοπές τους, αλλά και τα πρόσφατα γενέθλια του ιππέα.

Πάντως, ο Αλμπέρτο Ζόρζι, η σύζυγός του και η Αθηνά Ωνάση, δεν έχουν κάνιε καμία δήλωση προς το παρόν που να δείχνει τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share