Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Να το θανατώσουν": Η εντολή της Αθηνάς Ωνάση που μας άφησε άφωνους

Σκληρή η κληρονόμος!

14 Νοεμβρίου 2020 08:42
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση, γίνεται στο βιβλίο του κ. Μανθεάκη, ο οποίος ανέφερε ότι η χρυσή κληρονόμος είναι αρκετά... σκληρή.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, ισχυρίστηκε, ότι ενώ τη βοήθησε προσκομίζοντας στους δικηγόρους της στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο, γλιτώνοντας τη από αποζημιώσεις και οικονομικές αξιώσεις εκατομμυρίων δολαρίων, εκείνη όταν ο Αλέξης Μανθεάκης χρειάστηκε τη βοήθεια της τον αντιμετώπισε με ψυχρότητα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο ίδιος αφιέρωσε δύο κεφάλαια στην Αθηνά και όχι για τους σωστούς λόγους. Στο ένα την αποκαλεί "κούκλα από ατσάλι" αναφέροντας παραδείγματα για το σκληρό πρόσωπο της, όπως ότι, όταν τραυματίστηκε το αγαπημένο της άλογο, το οποίο ενώ θα μπορούσε να φροντίσει να χειρουργηθεί και να το αφήσει να ζήσει, έδωσε εντολή να το θανατώσουν, αφού δεν της ήταν πια χρήσιμο.

Το άλλο παράδειγμα που αναφέρει ο κ. Μανθεάκης, ήταν όταν έκοψε το οικονομικό επίδομα στη θεία της, Όλγα Ωνάση, αν και μετά από χρόνια της το έδωσε ξανά για να μπορούν να ζουν εκείνη και τα δυο της παιδιά.

Τα παραπάνω περιστατικά, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, δεν ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Μανθεάκη να διακόψει τις σχέσεις του με την Αθηνά, αλλά κυρίως προσωπικοί. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, διαβάστε εδώ όσα είχε πει για τη μητέρα της.

Απομονωμένη η Αθηνά Ωνάση: Ζει τραγικές ώρες

Μια αποκάλυψη σοκ έγινε για τη χρυσή κληρονόμο, Αθηνά Ωνάση! Σημαντικό πρόσωπο αποκάλυψε για ποιο λόγο έχει απομακρυνθεί από τις ρίζες της αλλά και από πολλούς ανθρώπους. Ποιος ήταν εκείνος που την πήγε στην άλλη άκρη του κόσμου και η ίδια απομονώθηκε τελείως;

Μέχρι σήμερα, όλοι είχαν δεδομένο, ότι η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπάει ιδιαίτερα την πατρίδα των προγόνων της. Αυτό, άλλωστε, δικαιολογούσε και τη στάση όλα αυτά τα χρόνια.

"Η Αθηνά δεν αισθάνθηκε ποτέ Ελληνίδα. Το γεγονός αυτό οφείλεται στους γύρω από αυτήν, εκτός από την οικογένεια του Ωνάση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήθελε παιδί. Θέλει πάντα να προσέχει κάποιον άλλον και γνωρίζει ότι ένα παιδί θα την έδενε με τον άντρα της. Αυτός ο άνθρωπος την πήρε στην άλλη άκρη του κόσμου και την απομόνωσε.

Η Αθηνά δεν έχει την επίγνωση ποια είναι. Από όταν “έφυγε” η μητέρα της δε μπόρεσε να συνειδητοποιήσει ποια ήταν η θρυλική οικογένειά της. Ασυνείδητα έδωσε τον Σκορπιό και άφησε τα σπίτια στη Γλυφάδα γιατί δεν είχε δέσιμο με αυτά". Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, δείτε εδώ τις στιγμές αγωνίας που έζησε στο νοσοκομείο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share