“Ατύχημα που συνέβη σε…”: Ανατριχιάζει το σημείωμα που άφησε η Ζωή Λάσκαρη

Ανατριχιάζει το σημείωμα στα social media της Ζωής Λάσκαρη, πριν πεθάνει. Τι είχε γράψει η μεγάλη Ελληνίδα σταρ την ημέρα των γενεθλίων της;
Η ηθοποιός λίγο πριν “φύγει” είχε απαντήσει σε όσους ασχολούνταν, τόσο με την ηλικία της, όσο και με τις πλαστικές επεμβάσεις –δείτε εδώ πώς ήταν πριν τις κάνει– που είχε κάνει! Μέσα από το Facebook με το δικό της χιουμοριστικό τρόπο είχε κλείσει τα στόματα πολλών, την ημέρα που είχε γενέθλια και έκλεινε τα 70 της χρόνια.
“Άνευ σημασίας: σήμερα κλείνω τα εβδομήντα μου χρόνια. Ατύχημα που συνέβη σε πολλούς πριν από μένα και θα συμβεί και σε πολλούς μετά από μένα. Την ηλικία μου την γνωρίζει το άπαν σύμπαν ήδη από το 1959. Να σκεφτείς, ακόμα και αυτοί που γράφουν έντρομοι πως έγινα εβδομήντα, υπογραμμίζουν πως αυτή τη χρονιά, σε ηλικία 15 χρονών, κέρδισα στα καλλιστεία. Την ηλικία μου την γράφω όμως και εδώ στο facebook από το 2008.
Με ένα απλό κλικ είναι διαθέσιμη στον κάθε αργόσχολο δίχως να κοπιάζει με έρευνες και αρχαιολογικές ανασκαφές. Αν σε πιάνει θλίψη με τα γηρατειά μου (συγκρίνοντας τα με τη νεότητα μου), καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ, έτσι;
ΥΓ: Παρακαλώ τους συντάκτες των μπλόγκ να σταματήσουν το τζάμπα μέτρημα των πλαστικών μου επεμβάσεων. Τους καθησυχάζω τώρα αποκαλύπτοντας πως έχω και εγώ (όπως η Τζόαν -Ρίβερς εννοεί- ) συνάψει συμφωνία και μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί εξ ολοκλήρου στην Τάπεργουερ. Χρόνια μου καλά !!!”, είχε γράψει χαρακτηριστικά.
Ζωή Λάσκαρη: Αυτό ήταν το κρεβάτι που βρέθηκε νεκρή
Έχουμε φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που βρέθηκε νεκρή η θρυλική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη! Αυτό ήταν το κρεβάτι της… Τι είχε πει ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος για αυτή τη βίλα;
“Το Πόρτο Ράφτη, όπου ζούσαμε τα τελευταία 15-20 χρόνια, ήταν επιλογή της. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δε μπορούσα να την εγκαταλείψω. Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη το είχε φτιάξει εκείνη. Καθετί ήταν από εκείνη. Το τασάκι, το βάζο, ήταν όλα επιλογή της, ακόμα και η θέση που είχε το καθένα.
Μετά την απουσία της, το σπίτι ήταν άδειο για μένα. Το σκέφτηκα, ήθελα να ωριμάσει μέσα μου αυτή η σκέψη για να μπορέσω να φύγω. Ένα σπίτι κενό ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Συναισθηματικά δεν μπορούσα να συμφιλιωθώ με αυτό το κενό…
Ιδίως το δωμάτιό μας, η κρεβατοκάμαρά μας στο Πόρτο Ράφτη, ήταν πια τόσο άδεια. Είχε τόσο πολλά πράγματα η Ζωή. Ούτε μπορεί να φανταστεί κανείς τι είχε μαζέψει στη ζωή της. Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς και να εξοικειωθείς με αυτό το κενό, τη μόνιμη απουσία.
Είναι βαρύ, αλλά δεν έχεις κι άλλη επιλογή. Τώρα σκοπός μου είναι να έχω υγεία, και διανοητική, για να συνεχίσω την εργασία μου, που και αγαπώ και χρειάζομαι. Κι αυτό μου δίνει δύναμη”, είχε πει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.
Μια περιγραφή για τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη
Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα στο Πόρτο Ράφτη, στο συγκρότημα «Απολλώνιο», με μόνιμες κατοικίες στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνος, που είναι στην ουσία ένας μικρός λόφος –διαβάστε εδώ περισσότερα για αυτή τη βίλα-.
Δείτε το κρεβάτι που βρέθηκε νεκρή η Ζωή Λάσκαρη






0 ΣΧΟΛΙΑ