Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Βρέθηκε νεκρός": Ντροπιάστηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα με αυτή την αποκάλυψη

Στη φόρα η σχέση της με...

30 Οκτωβρίου 2020 08:06
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ντροπιάστηκε στο Buckingham με αυτή την ιστορία η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Βγήκε στη φόρα η σχέση της με πασίγνωστο τραγουδιστή όταν εκείνος βρέθηκε νεκρός.

Το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου 2016 ο μάνατζέρ του Michael Lippman ανακοίνωσε, πως ο George Michael πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ανήμερα των Χριστουγέννων. Ακούγεται σα σκοτεινό αστείο. Ο δημιουργός του Last Christmas να χαθεί την ημέρα που όλα τα ραδιόφωνα του κόσμου παίζουν για μια ακόμα χρονιά εμμονικά το single που τείνει να αντικαταστήσει τα κάλαντα.

Η ιστορία του George Michael

Εκείνος που τον ανακάλυψε νεκρό ήταν ο τελευταίος εραστής του, ο κομμωτής διασημοτήτων Φαντί Φαουάζ. Ο θάνατός του έρχεται 18 μήνες μετά τη νοσηλεία του στην ακριβότερη κλινική αποτοξίνωσης παγκοσμίως. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Daily Mail, επί τρεις μήνες, ο George Michael είχε νοσηλευτεί στην ακριβότερη παγκοσμίως κλινική αποκατάστασης, την Kusnacht Practice στην Ελβετία, με μηναίο κόστος νοσηλείας 220 χιλιάδες ευρώ.

Αυτή τη φορά ο εφιάλτης που αντιμετώπιζε ήταν η ηρωίνη. Τελευταία φωτογραφία του, ήταν εκείνη τον περασμένο Σεπτέμβριο έξω από εστιατόριο κοντά στο σπίτι του στην Οξφορντσάιρ. Με πολλά επιπλέον κιλά θύμιζε ελάχιστα τον σταρ που όλος ο κόσμος είχε αγαπήσει.

Η μυστική σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Μέσα από τους τόνους μαριχουάνας - "κάπνιζα 25 τσιγάρα μαριχουάνας την ημέρα" - ένα απόγευμα γνωρίζει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο σπίτι του κοινού τους φίλου Sir Elton John. Η συμπάθεια είναι αμφίδρομη και οι δυο τους θα μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο.

"Τις περισσότερες φορές καλούσε εκείνη. Νομίζω ήθελε παρέα. Εγώ δίσταζα να τηλεφωνήσω. Υπέθετα λανθασμένα αυτό που όλοι υποθέτουν και για εμένα: πως είχε δεκάδες φίλους", θα πει χρόνια μετά το θάνατο της στην Huffington Post. Δεν ήταν ο μόνος, όμως, λόγος.

Είχε την αίσθηση πως η Νταϊάνα ζητούσε κάτι περισσότερο από εκείνον. Πως είχε ερωτικό ενδιαφέρον για τον ποπ σταρ. "Συνέβη αυτό που συνέβαινε και με πολλές άλλες γυναίκες. Κυρίως γυναίκες με δύσκολα παιδικά χρόνια ή γυναίκες που οι άντρες τους έχουν παραμελήσει. Είμαι προστατευτικός με τις γυναίκες, όπως είμαι με τις αδερφές μου και αυτό τις ελκύει σε εμένα. Σε κάθε περίπτωση ακόμα αισθάνομαι τύψεις για τον τρόπο που της φέρθηκα". Μιας και αναφερθήκαμε στη Νταϊάνα, δείτε εδώ ένα βίντεο με την ίδια που κάνει το γύρο του κόσμου.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share