Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου

Το περιστατικό που μας άφησε άφωνους!

29 Οκτωβρίου 2020 08:47
Σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών. Παρόλα αυτά φαίνεται πως κάθε φορά μαθαίνουμε νέες πτυχές της ζωής της. Ποιο είναι το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου;

Βιογραφίες, λευκώματα, φωτογραφίες και συνεντεύξεις έρχονται κατά καιρούς στο φως. Υπενθυμίζουν στο κοινό τους λόγους που η πριγκίπισσα υπήρξε τόσο ακαταμάχητα δημοφιλής. Πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα και μία ακόμα συνέντευξη που η ίδια είχε δώσει στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Προβλήθηκε από το Channel 4 το 2017 και ήρθε ξανά στο προσκήνιο μέσω των social media.

Τι φαίνεται σε αυτό το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου;

Ο κοκκινομάλλης γαλαζοαίματος υπήρξε πάντα αληθινό πειραχτήρι και το εν λόγω βίντεο το αποδεικνύει περίτρανα... Θα δείτε τι εννοούμε, παρακάτω.

Την στιγμή που ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Νταϊάνα αν κάποιος της είχε αγγίξει την καρδιά τελευταία, ο γιος της, Χάρι πετάχτηκε και είπε: "Ναι, εγώ!". Τότε ακούγεται καθαρά η μητέρα του να τον μαλώνει, λέγοντας: "Χάρι, σουτ" για να προσθέσει ότι δε μπορεί να βάλει τις λέξεις της στη σειρά.

Βέβαια, η παρατήρηση αυτή δεν ήταν αρκετή για να βάλει το ζωηρό Χάρι στη θέση του. Λίγο αργότερα η Νταϊάνα αναγκάζεται να τον μαλώσει ξανά, ζητώντας του επιτακτικά να σταματήσει και να καθίσει κάτω ήσυχος. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που είχε γίνει για το γάμο της.

Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο με το απόσπασμα:

Δεν πάει ο νους σας: Αυτός είναι ο λόγος που η Νταϊάνα κρατούσε πάντα μικρό τσαντάκι

Τα μάτια όλου του κόσμου έπεφταν πάνω της και ο φωτογραφικός φακός την κυνηγούσε επί μονίμου βάσεως. Ο λόγος για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία αποτελεί μια από τις γυναίκες που έχουν φωτογραφηθεί περισσότερο στον κόσμο -δείτε εδώ όσα είχε αποκαλύψει ο φωτογράφος της-.

Το γεγονός ότι ο φωτογραφικός φακός ήταν πάντα κάπου και παραμόνευε, φαίνεται πως είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τη Νταϊάνα που είχε σκεφτεί να δώσει στα μικροσκοπικά τσαντάκια της άλλη μια χρήση από τη συνηθισμένη. Όπως ήδη έχετε παρατηρήσει όλοι, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο η Νταϊάντα έκανε πάντα την ίδια κίνηση. Τοποθετούσε το τσαντάκι της στο ντεκολτέ της, ώστε να αποφύγει τα αδιάκριτα φλας.

Να, λοιπόν, γιατί σχεδόν ποτέ δεν την είχαμε δει να κρατά μεγάλη τσάντα.

"Είχε έρθει και χωρίς τους σωματοφύλακές της ή οποιαδήποτε συνοδεία. Γελούσαμε πολύ κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού των τσαντών που η ίδια μας είχε εκμυστηρευτεί ότι χρησίμευαν κυρίως για να κρύβει το ντεκολτέ της κάθε φορά που έβγαινε από το αυτοκίνητο" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια Anya Hindmarch.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share