Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Με τον Νίκο Σεργιανόπουλο είχαμε...» - Τεράστια αποκάλυψη αμέσως μετά το θάνατό του

Μετά από χρόνια μίλησε η γυναίκα που τον λάτρεψε

29 Οκτωβρίου 2020 08:44
«Με τον Νίκο Σεργιανόπουλο είχαμε...» - Τεράστια αποκάλυψη αμέσως μετά το θάνατό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τεράστια αποκάλυψη έγινε αμέσως μετά το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, με πασίγνωστη Ελληνίδα να αναφέρεται στο τι υπήρχε μεταξύ τους.

Η Ρούλα Κορομηλά, συγκεκριμένα, είχε αποδώσει προ καιρού φόρο τιμής σε δύο σημαντικούς ανθρώπους του ελληνικού κινηματογράφου και της ελληνικής τηλεόρασης, που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Πρόκειται για τους Αλέκο Αλεξανδράκη και Νίκο Σεργιανόπουλο, για τους οποίους η Κορομηλά είχε να πει τα καλύτερα για το ταλέντο και για την προσωπικότητά τους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία που χρονολογείται λίγο πριν από το 2000 στην οποία απεικονίζεται η ίδια μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, του οποίου οι εραστές αποκαλύφθηκαν.

Το στιγμιότυπο είναι από μια εκπομπή του θρυλικού «Μπράβο» στο Mega, όπου είχαν σε ζωντανή σύνδεση τον Αλέκο Αλεξανδράκη, ο οποίος φαίνεται πίσω στο video wall.

Η Ρούλα Κορομηλά συνόδευσε την ανάρτησή της με τα εξής συγκινητικά λόγια:

«Δυο άνθρωποι που έφυγαν, μα όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης και ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπήρξαν για εμένα δυο εξαιρετικοί καλεσμένοι που με κέρδισαν με την ευγένεια και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους. Στον Αλέκο Αλεξανδράκη έτρεμα από δέος καθώς βρισκόμουνα απέναντι από ένα ιερό τέρας του ελληνικού κινηματογράφου που όμως σε σκλάβωνε με τη σεμνότητα και την καλοσύνη του. Με τον Νίκο Σεργιανόπουλο μια απίστευτη χημεία, από αυτή που με τον άλλον μιλάς και μόνο με τα μάτια, με έκανε να απολαμβάνω να τον έχω πλάι μου ως συμπαρουσιαστή. Μου λείπετε. Μας λείπετε».

Ανατροπή με τη μυστική νεκροψία του Νίκου Σεργιανόπουλου - Απίστευτη αποκάλυψη

Πριν δολοφονηθεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό; Τι αποκαλύφτηκε στο δικαστήριο και ποια η ανατροπή με τη... μυστική νεκροψία;

Σοκ είχε προκαλέσει στο δικαστήριο η κατάθεση μάρτυρα που ανέφερε, ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό. Ακολούθησε αναταραχή στο ακροατήριο που δε μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του. Ο μάρτυρας είχε καταθέσει, ότι για τη δολοφονία του ηθοποιού ευθύνεται το Ισλάμ, επειδή ο Σεργιανόπουλος είχε γίνει ισλαμιστής.

Συνέδεσε μάλιστα, την πληροφορία αυτή με τη σχέση του ηθοποιού με τον Αιγύπτιο ή "Άραβα" που προκάλεσε σάλο με την κατάθεσή του για σ3x και ναρκωτικά. Όπως είναι γνωστό, στον Ισλαμισμό δεν επιτρέπονται οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Πάντως όταν ακούστηκαν όλα αυτά, δημιουργήθηκε αναστάτωση στην αίθουσα του δικαστηρίου και υπήρξε αγανάκτηση από τους οικείους του ηθοποιού.

Στη δίκη κατέθεσαν, επίσης, μάρτυρες, ορισμένοι από τους οποίους κρίθηκαν και αφερέγγυοι, ότι είχαν δει τον Σεργιανόπουλος στο δρόμο, παρέα με ναρκομανείς, χωρίς όμως, ο ίδιος να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Το συγκλονιστικότερο στοιχείο, όμως, που είχε έρθει να ανατρέψει τα "δεδομένα" ήταν η ιατροδικαστική έκθεση που συντάχθηκε με εντολή της ανακρίτριας. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά.

Το δικαστήριο είχε κάνει δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για την προβολή DVD, στο οποίο φαινόταν ο ζεν πρεμιέ να κάθεται σε καφετέρια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μαζί με άλλο άτομο και να πληρώνει τον λογαριασμό. Το video του Σεργιανόπουλου "ήρθε" από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share