Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

"Με πλάκωνε στις σφαλιάρες...": Καταγγελία σοκ για τον Μάρκο Σεφερλή - Άφωνη η Έλενα Τσαβαλιά

Ποιος τα είχε πει αυτά;

28 Οκτωβρίου 2020 13:37
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτες καταγγελίες από γνωστό ηθοποιό για τον Μάρκο Σεφερλή. Άφωνη η Έλενα Τσαβαλιά με αυτά που άκουσε. Είχε υποδυθεί τον ρόλο του Βέγγου στην ταινία, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής ήταν ο Ηλίας του 16ου, ωστόσο η συνεργασία τους του έμεινε ανεξίτηλη για όλους τους λάθος λόγους.

"Με τον Μάρκο Σεφερλή κάναμε τον Ηλία του 16ου στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι, να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά. Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο", δήλωσε ο ηθοποιός προκαλώντας σοκ.

Γιώργος Λαμπάτος

Ωστόσο, δε σταμάτησε εκεί, συνεχίζοντας την επίθεση: "Δεν πιστεύω ότι ο Μάρκος είναι ηθοποιός, πιστεύω ότι είναι διασκεδαστής. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κακές συνεργασίες γιατί πατάω γερά στα πόδια μου. Έτσι, λοιπόν, έχω το θάρρος και το κουράγιο -γιατί δεν με σέρνει κανένας- να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Και το κάνω αυτό γιατί πρέπει κάποιος να το κάνει, γιατί εκεί επαφίενται όλοι αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα, ότι κανένας δεν μπορεί να μιλήσει κιόλας γι’ αυτά", είχε πει ο Γιώργος Λαμπάτος.

"Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά. Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο", αποκάλυψε ο ηθοποιός. Μιας και αναφερθήκαμε στο ζευγάρι, δείτε εδώ ένα βίντεο τους που προκαλεί πανικό.

«Μάρκο Σεφερλή σε ψάχνω…» - Οικογενειακό σοκ για τον ηθοποιό και την Έλενα Τσαβαλιά

Σοκ υπήρξε στην οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, με τον ηθοποίο και τη σύζυγό του να βιώνουν δύσκολες ώρες, εν όψει της διαδικασίας που έγινε γνωστή πως θα ακολουθήσει, μετά και τις προηγούμενες περιπέτειες.

Ο σκηνοθέτης και κουμπάρος του Σεφερλή, Μάνος Καμπίτης, ο σκηνοθέτης της ταινίας «Χαλβάη 5-0», ξεκαθάρισε τη θέση του για την κόντρα τους, ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα για να προστατεύσει τη διακίνηση της πνευματικής του ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε, χωρίς να δώσει την έγκρισή του η ταινία ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα όπου με πληρωμή όποιος ήθελε μπορούσε να την «κατεβάσει».

Ο Καμπίτης επέλεξε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» για τη δικαστική διαμάχη με τον συνεργάτη, φίλο και κουμπάρο του, Μάρκο Σεφερλή, και τα όσα ακούστηκαν.

«Υπάρχει μία διαμάχη συνεργατών. Οι κουμπαριές είναι κάτι άλλο. Ακούστηκε ότι εγώ πήγα να μπω σαν προσωρινός δικαιούχος της ταινίας. Ο δικαιούχος της ταινίας είμαι εγώ. Δεν μου αρέσει να βγαίνω σε κανάλια. Ένας από τους λόγους που βγαίνω σήμερα είναι για να βάλω τα θέματα στη θέση τους. Τα δικαιώματα της ταινίας ανήκουν στον σκηνοθέτη πριν παραχωρήσει μεγάλο μέρος στον παραγωγό. Αν δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει πρόβλημα. Από πλευράς μου, όπως κάνω σε κάθε δουλειά, πάντα κάνουμε συμβόλαιο. Δεν υπογράψαμε ενώ εγώ ζητούσα να συμβεί. Σίγουρα, λόγω της επί 25 φιλίας μου με τον Μάρκο Σεφερλή δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα με “ρίξει” η πλευρά του».

«Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε όταν έγινα πιο πιεστικός. Πήρα μία μικρή προκαταβολή και στη συνέχεια αφού έγινα πολύ πιεστικός πήρα ένα e-mail σε απάντηση των πολλών που είχα στείλει για την αμοιβή μου που έλεγε ότι η εταιρεία δεν μου οφείλει τίποτα».

«Το ποτήρι ξεχείλισε όταν δεν μου απαντούσαν και όταν η κοινοπραξία είπε ότι δεν μου οφείλει τίποτα. Όταν μετά έψαχνα να βρω τον κολλητό μου φίλο και δεν φανερωνόταν. Και πήγαμε δικαστικά. Η πρώτη πλατφόρμα κατέβασε την ταινία και χθες κατέβασε και δεύτερη πλατφόρμα την ταινία».

«Μου λένε ότι δεν θα ξαναδουλέψω. Ότι έχει κάνει σούσουρο ο Σεφερλής στην αγορά, ότι υπεξαίρεσα χρήματα, ότι εγώ απέφευγα να υπογράψω, ότι είμαι άπειρος κτλ».

«Για όλο αυτό φταίει το υπερεγώ του Σεφερλή, αυτό που ευθύνεται και για όλες τις κόντρες του», κατέληξε στο τέλος ο σκηνοθέτης.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share