Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ηρωικός ο Γιώργος Παπαδάκης - Πανικός στον αέρα της εκπομπής

Τι έκανε;

8 Οκτωβρίου 2020 18:51
Ηρωικός ο Γιώργος Παπαδάκης - Πανικός στον αέρα της εκπομπής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηρωικός υπήρξε ο Γιώργος Παπαδάκης στη διάρκεια της εκπομπής του, με τον πανικό να επικρατεί για ένα φοβερό περιστατικό, που συνέβη στον αέρα.

Συγκεκριμένα, είχε υπάρξει μια εστία φωτιάς στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα», η οποία διέκοψε προσωρινά την εκπομπή, καθώς έπρεπε να γίνει προσπάθεια κατάσβεσής της.

Η αντίδραση του έμπειρου παρουσιαστή, που αποδείχθηκε και απόλυτα ψύχραιμος, ενώ ξεπέρασε και το «εγκεφαλικό» του, ήταν άμεση και η φωτιά έσβησε, με τη βοήθεια των συνεργατών του, ασφαλώς, να είναι εξίσου καθοριστική.

«Χώρισε» με… το κορίτσι του ο Γιώργος Παπαδάκης - Χαμός στον ΑΝΤ1

Χαμός επικράτησε στον ΑΝΤ1 εξαιτίας του γεγονότος, ότι ο Γιώργος Παπαδάκης «χώρισε» με… το κορίτσι του, το οποίο αποχώρησε από το σταθμό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το youfly.com, παρελθόν αποτελεί για τον ΑΝΤ1 και για την εκπομπή «Πρωινοί τύποι» η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα. Η νεαρή μελαχρινή μάλιστα το καλοκαίρι είχε γίνει θέμα σε όλα τα σάιτ. Ο λόγος ήταν η λιποθυμία της την ώρα του αέρα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο πάτωμα. Αυτό προκάλεσε αναστάτωση στο πλατό αλλά και στους δυο παρουσιαστές της εκπομπής. Τότε, με την επιστροφή της, η δημοσιογράφος είχε βγει στην εκπομπή του ANT1 και είχε ευχαριστήσει τόσο τον κόσμο, όσο και τους συναδέλφους της για το ενδιαφέρον, ενώ όπως έγινε με την Χρύσα Φώσκολου, δεν αποκλειόταν η πιθανότητα να βρεθεί κι εκείνη κάποια στιγμή στο «Καλημέρα Ελλάδα». H αιτία ήταν η χαμηλή πίεση.

Η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα ήταν κανονικά με την έναρξη της σεζόν στην παρέα του Σαββατοκύριακου. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες υπέβαλλε την παραίτησή της στη Διοίκηση του ANT1, με σκοπό να μετατεθεί στην ΕΡΤ, προκαλώντας την έκπληξη πολλών μέσα στο κανάλι.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την μεταγραφή της στην ΕΡΤ . Σύμφωνα πάλι με αποκλειστικές πληροφορίες, η δημοσιογράφος πρόκειται να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα της πρωινής εκπομπής “Από τις έξι”. Η εκπομπή θα είναι με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Πιτταρά. Οι παρουσιαστές της εκπομπής του ANT1 μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για τη συνεργάτιδά τους, αφού ήταν πολύ καλό κορίτσι αλλά είχαν και μια άριστη συνεργασία. Ωστόσο, από τη στιγμή που πήρε την απόφαση αυτή δεν μπορούσαν να την σταματήσουν. Όσο για την αντικαταστάτριά της, ακόμα αναζητούν το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της στην εκπομπή “Πρωινοί τύποι” κι από ότι καταλαβαίνω δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share