Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

"Δε μπορώ άλλο. Έχω πάθει..." - Ξέσπασε η Αννίτα Πάνια

Το περιστατικό που λίγοι θυμούνται!

1 Οκτωβρίου 2020 13:07
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται το άγριο ξέσπασμα που είχε κάνει η Αννίτα Πάνια σε μία από τις παλαιότερες εκπομπές της.

Ήταν λίγο μετά από ένα τηλεφώνημα μιας ενδιαφερόμενης τηλεθεάτριας για τον "Γιάννη της Σιωπής", όταν η Αννίτα Πάνια διέκοψε τη ροή της εκπομπής και ξέσπασε στον αέρα. Απευθυνόμενη στην αρχισυντάκτρια της είχε ζητήσει να μη βγάζουν συνεχώς στο ANNITAgr ανθρώπους που θέλουν να κάνουν γνωριμίες.

Διαβάστε όσα είχε πει

"Παρακαλώ την αρχισυντάκτρια, δε θέλω γνωριμίες άλλες στην εκπομπή. Δεν μπορώ άλλο! Έχω πάθει overdose. Δε μπορώ. Δεν μπορώ κάθε Κυριακή ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να κάνουν γνωριμία. Δε μπορώ μετά από 20 τόσα χρόνια αυτό το πράγμα πάλι στη ζωή μου.

Συναντήθηκαν οι δρόμοι μας Χρύσα Ζροκάδη για να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην ελληνική τηλεόραση. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μαζί πολλά διαφορετικά πράγματα. Προσθέσαμε την ενημέρωση στην εκπομπή μας. Δώσαμε κοινωνική διάσταση στα θέματα μας. Κι όμως έκανες την όπισθεν! Πάλι έβαλες όπισθεν…

Γιατί; Γιατί υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι σου χτυπούν την πόρτα καθημερινά. Το ξέρω και το καταλαβαίνω. Έπεσες σε αυτή την ανάγκη των ανθρώπων και καλά έκανες γιατί αφουγκράζεσαι τον άνθρωπο και ξέρω πόσο δίπλα είσαι στην ψυχή του ανθρώπου.

Θα σε παρακαλέσω όμως από εδώ και πέρα να κρατάμε τους ανθρώπους αυτούς για μια εκπομπή που θα γίνεται κάθε τόσο, που και που. Δε μπορώ κάθε Κυριακή! Κάθε Κυριακή!" είχε αναφέρει συγκεκριμένα η Αννίτα Πάνια που λίγο η δυσκολία στην επικοινωνία με τις τηλεθεάτριες και λίγο ο Γιάννης της Σιωπής είχε φτάσει στα όρια της. Μιας και αναφερθήκαμε στην παρουσιάστρια, δείτε εδώ τι είχε συμβεί με την ίδια και τον Νίκο Καρβέλα.

"Έφυγε από την ζωή πολύ νέος": Νεκρό παλικάρι της Αννίτας Πάνια!

Η Αννίτα Πάνια είναι ένα δυνατό κορίτσι! Μέσα από τις δυσκολίες της ζωής έχει μάθει να μάχεται και να βγαίνει νικήτρια!

Μια από τις εκπομπές της που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ήταν τον Μάιο του 2017 όταν ανακοίνωσε τον θάνατο ενός παιδιού που αναδείχθηκε μέσα από την δική της εκπομπή, η οποία με την ευκαιρία πατώνει σε τηλεθεάσεις!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share