Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψε τον έρωτά του ο Νίκος Χατζηνικολάου - Χαμός με το δημοσιογράφο

Τι δημοσίευσε και προκάλεσε πανικό;

30 Σεπτεμβρίου 2020 10:08
Αποκάλυψε τον έρωτά του ο Νίκος Χατζηνικολάου - Χαμός με το δημοσιογράφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικρατεί με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος αποκάλυψε τον έρωτά του, που ίσως είναι και ο μεγαλύτερος της ζωής του.

Ως άνθρωπος των media και χρήστης του Instagram, μερικές φορές κάνει την εξαίρεση και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από τον «κόσμο» του και τον μεγάλο «πάθος» του. Μια ανάρτησή του ήταν η πιο γλυκιά απ’ όλες, ενώ πρόσφατα συγκλόνισε με το τελευταίο του δημόσιο μήνυμα.

Η κόρη του, Εύα, την οποία έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη είναι σήμερα 7.5 ετών. Της έχει τεράστια αδυναμία και τον καταλαβαίνουμε απόλυτα. Η μικρή είναι χωρίς υπερβολή μια κούκλα.

«Εύα και Snow! Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!» είναι το σχόλιο του δημοσιογράφου κάτω από τη φωτογραφία της Εύας με το σκυλάκι της. Έχει κάτι από Μπρόγιερ η μικρή. Μοιάζει στις διάσημες γιαγιάδες της.

"Να ξεχάσουμε τον...": Δημόσια έκκληση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Μια ξεχωριστή εκπομπή με καλεσμένη την... κουμπάρα του, Φαίη Σκορδά, έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου απόψε στο "Ενώπιος Ενωπίω"!

Συγκεκριμένα σήμερα στις 23:00 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου μας ζητάει να ξεχάσουμε τον... κορωνοϊό και την κατάθλιψη των ημερών σε μια ξεχωριστή εκπομπή, κάνοντας στην ουσία μια έκκληση στους τηλεθεατές.

"Δευτέρα στις 23:30 το Ενώπιος Ενωπίω φέρνει το χαμόγελο της @fayskorda στις οθόνες σας, για να «ξεχάσουμε» τον κορωνοιό και την κατάθλιψη των ημερών! Σας περιμένω! #enwpiosenwpiw"!

Δείτε την ανάρτησή του στο Athensmagazine.gr:

«Είσαι γελοίος ρε καραγκιοζάκο…» - Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου απέναντι σε χρήστη των social media, ο οποίος επί της ουσίας τον κατηγόρησε για το δημοσιογραφικό του έργο, θεωρώντας πως δεν είναι άμεμπτο, αλλά ο ίδιος, φυσικά, δεν… το άφησε να πέσει κάτω.

Ο έμπειρος παρουσιαστής είχε σχολιάσει, είναι αλήθεια, το θέμα της λίστας Πέτσα και του σάλου, που είχε προκαλέσει ο τρόπος, με τον οποίο διανεμήθηκαν τα περίφημα 20 εκατομμύρια ευρώ. Απέναντί του, όμως, βρέθηκε ένας χρήστης του Twitter, που του επιτέθηκε, αλλά ο Χατζηνικολάου απάντησε, όντας καταπέλτης εναντίον του.

«Σσσσσσσς ο άνθρωπος τιμά τα λεφτά που πήρε από την #λιστα_Πετσα», έγραψε ο χρήστης, με τον Χατζηνικολάου να του λέει τα εξής: «Είσαι γελοίος! Δεν έχεις καν διαβάσει τη λίστα καραγκιοζάκο…».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share