Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Δεν έφυγε, δολοφονήθηκε από..." - Σοκάρει το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου

Πού αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής;

29 Σεπτεμβρίου 2020 11:42
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσα από τον προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram. Πού αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής;

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, πριν από δύο ημέρες, έκανε μια ανάρτηση σχετική με το θάνατο του Παύλου Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1989 από τη 17 Νοέμβρη.

Έτσι, ο Νίκος Χατζηνικολάου, με αφορμή τη δολοφονία αυτή, δημοσίευσε μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: "Δεν 'έφυγε' πριν από 31 χρόνια. Δολοφονήθηκε από τη 17 Νοέμβρη! Ήταν ο "αρχιτέκτονας" της εθνικής συμφιλίωσης! Όχι κάποιος ακραίος πολιτικός, από αυτούς που ρίχνουν λάδι στη φωτιά του διχασμού. Και βέβαια υπήρξε η δημοσιογραφική φωνή της αντίστασης στα χρόνια της δικτατορίας.Respect!" Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Χατζηνικολάου, δείτε εδώ γιατί έγινε έξαλλος.

Δείτε την ανάρτηση:

«Είσαι προκλητικός, να πας στο…» - Χαμός στον αέρα με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Χαμός επικράτησε στον αέρα με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος προχώρησε σε άγριο καβγά με συνομιλητή του στο ραδιόφωνο, τονίζοντάς του πως ήταν προκλητικός και χρειαζόταν να ανακαλέσει όσα έλεγε.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που τελευταία μοιάζει σε κατάσταση σοκ, στα περίπου 40 χρόνια, όπου βρίσκεται σε αυτό τον χώρο, έχει το δικό του ξεχωριστό τρόπο να παρουσιάζει τα γεγονότα, κερδίζοντας όχι τυχαία για όλο αυτό τον καιρό την εμπιστοσύνη του κοινού. Ορισμένες φορές, βέβαια, η έκθεση της προσωπικής του άποψης τον φέρνει σε κόντρα με καλεσμένους του, χωρίς όμως αυτό να τον «εμποδίζει» να μιλήσει.

Τέτοια ήταν η περίπτωση με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, με τον οποίο είχε προβεί σε έντονο καβγά την εποχή, όπου ο τελευταίος ήταν αντιπρόεδρος της… μνημονιακής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Ο Χατζηνικολάου είχε θέσει ένα ερώτημα στον κ. Πάγκαλο, σχετικά με ορισμένες «εμπρηστικές» δηλώσεις του για τις κυβερνήσεις Κωνσταντίνου Καραμανλή και Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά τη μεταπολίτευση, με τον καλεσμένο να απαντά πως ο παρουσιαστής εκθέτει απόψεις της τότε αντιπολίτευσης.

Ο Χατζηνικολάου αντέδρασε έντονα και του είπε πως είναι προκλητικός, ενώ χαρακτηριστικό ήταν πως του απάντησε »να πάτε στο καλό», όταν ο κ. Πάγκαλος ανέφερε πως αποχωρούσε από τον αέρα του Real FM.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share