Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Μας αρέσει ο εθιστικός έρωτας...» - Άλαλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Οι παίκτες που την «έκαψαν»

18 Σεπτεμβρίου 2020 19:13
«Μας αρέσει ο εθιστικός έρωτας...» - Άλαλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλαλος έμεινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια και, κυρίως, μια απίστευτη ατάκα που είχε ειπωθεί στην εκπομπή της, από παίκτες που είχαν ξεχωρίσει για την... ευρηματικότητά τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, την οποία ένας άνδρας «χαστούκισε» τις προάλλες, έχει δημιουργήσει μια υπέροχη συνήθεια στη μεσημεριανή ζώνη με το «Ρουκ Ζουκ», αλλά ορισμένοι παίκτες... ξεφεύγουν ακόμη και στο όνομα της ομάδας τους, όπως έκαναν οι «ΚΑΦΤΕΣ».

Το αντικείμενο της ομάδας αυτής ήταν... ο εθιστικός έρωτας, όπως ανέφεραν και στο αρκτικόλεξό τους, με τη Μακρυπούλια να μένει... άναυδη με αυτό που άκουσε, αφού πραγματικά... την έκαψαν.

Παραμυθένιο το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη - Είναι μέσα στη...

Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχουν στην Πάρο είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι μέσα στην φύση, περιτρυγιρισμένο από πράσινο, ενώ στην βεράντα του έχει μια τεράστια πισίνα που βλέπει από κάτω το νησί.

Το ζευγάρι, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις παίρνει το πρώτο καράβι και φεύγει για το νησί. Εκεί είναι η ερωτική φωλιά του στο... δείτε το σπίτι του Χατζηγιάννη και της Μακρυπούλια στο Youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share