Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Εμένα δε θα με προκαλείς γιατί...» - Ανεπανάληπτος πανικός στον αέρα με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Έξαλλος ο δημοσιογράφος

20 Αυγούστου 2020 10:35
«Εμένα δε θα με προκαλείς γιατί...» - Ανεπανάληπτος πανικός στον αέρα με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανεπανάληπτος πανικός σημειώθηκε στον αέρα με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν έξαλλος στη διάρκεια της εκπομπής του, ενώ χαμός επικράτησε σε όλο το πάνελ εξαιτίας καλεσμένου, που βρισκόταν εκεί, ενώ εσχάτως ήταν δυσαρεστημένος με την τελευταία απόφαση που πήρε ο ΑΝΤ1.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε προ ετών την εκπομπή «Στον Ενικό», όπου πολίτες, πολιτικοί και δημοσιογράφοι έρχονταν σε ευθύ διάλογο. Πολλές φορές, βέβαια, το «θερμόμετρο»... ανέβαινε στον αέρα και σε μία τέτοια περίπτωση όλοι οι καλεσμένοι ήταν έξαλλοι με άτομο στο κοινό.

Πρόκειται για έναν πιστό του... Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος μίλησε για τα περίφημα 600 δισεκατομμύρια, που είχε καταθέσει στην κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία ο ηγέτης της «Ελλήνων Συνέλευσις», που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην φυλακή, αντιμετωπίζοντας σωρεία κατηγοριών για κακουργηματικές πράξεις, όπως συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος και αρκετές ακόμη.

Σε εκείνη την εκπομπή, λοιπόν, ο οπαδός του... δισεκατομμυριούχου είχε μιλήσει για την περιουσία που ανήκε πια θεωρητικά στον ελληνικό λαό και ο Χατζηνικολάου βρέθηκε εν εξάλλω καταστάσει. Ο ίδιος είπε ευθέως, ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως υπήρχαν τόσο ευκολόπιστοι πολίτες, για να ακολουθήσουν ένα όραμα, σαν αυτό του Σώρρα.

Παράλληλα, εκτός εαυτού βρέθηκε και η Λιάνα Κανέλλη, όταν ο άνθρωπος του κοινού μίλησε για εσχάτη προδοσφία συλλήβδην του πολιτικού συστήματος, ενώ και ο Μάκης Βορίδης ήταν ενοχλημένος, αρνούμενος να σχολιάσει. Στο τέλος, ο παρουσιαστής ζήτησε από τον άνθρωπο να σωπάσει, καθώς δεν είχε πια το λόγο, και του είπε πως περιμένει τις αποδείξεις, ότι τα λεφτά υπάρχουν.

Οι αποδείξεις ποτέ δεν ήρθαν και ο καλεσμένος έμεινε μόνο... στις απειλές, καθώς αρκετές φορές είπε πως προκαλεί τον Χατζηνικολάου, με τον δημοσιογράφο να του ζητά να μην τον προκαλεί από τη δική του πλευρά, όντας φανερά δυσαρεστημένος από τη στάση του πολίτη, που είχε πάρει το λόγο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share