Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έτσι ανακοίνωσε τον ερχομό του παιδιού ο Νίκος Χατζηνικολάου

Απίστευτο!

7 Αυγούστου 2020 07:40
Έτσι ανακοίνωσε τον ερχομό του παιδιού ο Νίκος Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε πως ανακοίνωσε τον ερχομό του παιδιού ο Νίκος Χατζηνικολάου; Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του! Μιλάμε για μια στιγμή που σίγουρα τη θυμάται μέχρι σήμερα.

Αναφερόμαστε στο μακρινό παρελθόν, τότε που o αγαπημένος και ταλαντούχος δημοσιογράφος, ανακοίνωσε τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του, δηλαδή της κούκλας κόρης του, Εύας -δείτε εδώ φωτογραφία-. Ήταν το 2012, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, εμφανίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε πως η σύζυγος του, Κρίστη Τσολακάκη ήταν έγκυος!

Μάλιστα, με το εξαιρετικό του χιούμορ είπε: "Μετά από τρεις γιους, έρχεται επιτέλους η κόρη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό, γιατί αν ερχόταν τέταρτος γιος ήμουν πια στο δίλημμα ότι πρέπει να κάνω και πέμπτο για ομάδα μπάσκετ."

Απολαύστε όσα είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου:

«Είσαι θλιβερός, κρίμα...» - Σε έξαλλη κατάσταση ο Νίκος Χατζηνικολάου

Σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος αποκάλεσε ως θλιβερό ένα συνομιλητή του, με αφορμή ορισμένες δηλώσεις που είχαν γίνει στην εφημερίδα του.

Συγκεκριμένα, ο καβγάς του ήταν με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος διέψευσε πως είχε δηλώσει στη «Real News», ότι ζήτησε από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας έντονος διάλογος, ενώ και για έναν άλλο λόγο ήταν πρόσφατα φανερά εκνευρισμένος ο δημοσιογράφος.

Ο κ. Βαρουφάκης, έγραψε νωρίτερα στο Twitter: «Ο τίτλος “Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση” είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της... Δευτέρας».

Αμέσως μετά, ήρθε η απάντηση του εκδότη της Real News, Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος απάντησε μέσω twitter στον πρώην υπουργό. «Τις δηλώσεις του Βαρουφάκη στη Realnews πήρε ο Βασίλης Σκουρής,ένας απο τους πιο έντιμους δημοσιογράφους.Δεν εχει διαψευστεί ποτέ! Ποτέ!!», έγραψε ο κ. Χατζηνικολάου.

Η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί, με τον κ. Βαρουφάκη να επιμένει και να συνεχίζει να γράφει στον κ. Χατζηνικολάου:

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη στον πρώην υπουργό Οικονομικών του απάντησε μέσω Facebook. «Το ρεπορτάζ για το Γιάνη Βαρουφάκη που υπογράφω στη Realnews είναι απολύτως ακριβές και μεταφέρει με συνέπεια όσα κουβεντιάσαμε. Ούτε εγώ ούτε η εφημερίδα προβοκάρει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σκουρής.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share