Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον γυμναστή "Στέφανο" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Δείτε πώς είναι σήμερα

Θα πάθετε πλάκα!

2 Αυγούστου 2020 10:14
Θυμάστε τον γυμναστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γνωρίσαμε όλοι ως γυμναστή στην επιτυχημένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης", όταν έκανε ένα guest στο επεισόδιο "Στα όρη στ’ άγρια βουνά". Πώς είναι σήμερα ο... "Στέφανος" που ερωτεύτηκε η Ελένη Βλαχάκη;

Ο λόγος για τον Ευδόκιμο Τσολακίδη, ο οποίος όταν γυρίστηκε το επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 ήταν μόλις 37 ετών και με την παρουσία του είχε κλέψει τις εντυπώσεις.

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, ο Ευδόκιμος είναι πλέον 56 ετών και ασχολείται ακόμη με την υποκριτική, ωστόσο, όπως θα δείτε και εσείς, δε μοιάζει σχεδόν καθόλου με την τότε εικόνα του. Εκτός όμως από τον Ευδόκιμο, δείτε εδώ και τον "Γεράσιμο", μία ακόμα σχέση της Βλαχάκη.

Δείτε εικόνα του "γυμναστή":

Πάρτε και μια γεύση από το επεισόδιο:

Κίνηση ματ για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Η απόφαση που έγραψε ιστορία

Σε μια κίνηση ματ προχώρησε ο ΑΝΤ1 για το «Κωνσταντίνου και Ελένης», με την απόφαση του σταθμού να γράφει ιστορία για τη σειρά, δείχνοντας τη διαχρονικότητά της ύστερα από 22 ολόκληρα χρόνια, ενώ θρίλερ αποτέλεσε ο θάνατος γνωστής ηθοποιού της.

Το αγαπημένο σήριαλ έχει επιτύχει απόλυτα από την πρώτη ημέρα προβολής του και συνεχίζει μέχρι σήμερα, όντας πάντοτε στις κορυφαίες προτιμήσεις του κοινού στη διάρκεια της μεσημεριανής ζώνης. Πρόκειται ίσως, για τους ανωτέρω λόγους, για το κορυφαίο πρόγραμμα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και στο Μαρούσι το αξιοποιούν.

Τα μεσημέρια, άλλωστε, το κοινό επιθυμεί ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ώστε να χαλαρώσει, με τα επικά επεισόδια και τις «σπαρταριστές» ατάκες της σειράς να μην κουράζουν ποτέ, κάτι που οδήγησε στη σχετική απόφαση του ΑΝΤ1.

Το κανάλι, λοιπόν, διάλεξε με αφορμή το τέλος της σεζόν για το «Ρουκ Ζουκ», να τοποθετήσει στη θέση του ακόμη ένα επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης». Το αποτέλεσμα είναι δύο ώρες σερί να απολαμβάνουμε την αγαπημένη σειρά.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι μια κίνηση που συμβαίνει πρώτη φορά με το εν λόγω σήριαλ. Ο ΑΝΤ1 είχε ήδη καθιερώσει το δίωρο για τα Σαββατοκύριακα και, λόγω του καλοκαιριού, όπου δεν υπάρχουν πολλά να μπουν στη θέση όσων τελειώνουν την χρονιά τους, να κάνει το ίδιο και για τις καθημερινές.

Η κίνηση αυτή, άλλωστε, βρίσκει τη δική της δικαίωση, καθώς το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι πάντα μεταξύ των πρώτων προγραμμάτων. Χθες (27/7), για παράδειγμα, σημείωσε 14.4% στο δυναμικό κοινό στην τηλεθέαση και τοποθετήθηκε στη δεύτερη θέση μαζί με το Star. Το τελευταίο κανάλι, βέβαια, θριάμβευσε, αφού το έτερο μεσημεριανό του πρόγραμμα σημείωσε 20.7%.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share