Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Από αυτή τη σειρά ξεκίνησε το "Κωνσταντίνου και Ελένης" - Ούτε που πάει το μυαλό σας

Την θυμάστε;

22 Ιουνίου 2020 15:20
Από αυτή τη σειρά ξεκίνησε το

Το Κωνσταντίνου και Ελένης των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές, και έχει γράψει ιστορία. Δεν γνωρίζαμε όμως ότι η ιδέα προήλθε από κάπου αλλού...

Είναι remake από την σειρά της Χατζησοφιά με τίτλο «Εξ αδιαιρέτου» που ξεκίνησε το 1992 στο κανάλι της ΕΤ1 και είχε ίδια υπόθεση. Μάλιστα έχει αμφισβητηθεί μέχρι και τέλος του Κωνσταντίνου και Ελένης, και πολλοί υποστηρίζουν ότι είχε τραγικό φινάλε η σειρά.

Συγκεκριμένα: Δύο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, μία σχεδιάστρια μόδας και ένας τεχνοκράτης που έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Αμερική, κληρονομούν εξ αδιαιρέτου μία μονοκατοικία της Κηφισιάς αξίας 600 εκατομμυρίων δραχμών. Η κληρονομιά, όμως, πέρασε σε αυτούς μόνο για ιδιοκατοίκηση, καθώς κανείς από τους δυο τους δεν επιτρέπεται να πουλήσει το μερίδιό του. Σας θυμίζει μήπως την υπόθεση με το νεοκλασικό στο Μαρούσι;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν ο Αλέξανδρος Μυλωνάς και η Βάνα Παρθενιάδου, ενώ πρωταγωνίστησαν επίσης οι Στέλιος Μάινας, Τζόυς Ευείδη, Νίκος Αλεξίου, Αλεξάνδρα Παυλίδου και σε σκηνοθεσία Στέλιου Ράλλη, ενώ προβλήθηκαν 26 επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών.

22 χρόνια μετά κούκλα: Η εμφάνιση της «Λολότας Μπάρας» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που θα έκανε τρελό τον «Χλέμπουρα»

Θυμάστε τη «Λολότα Μπάρα» από τον «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε την εδώ σε μια φοβερή φωτογραφία, που δείχνει πως 22 χρόνια μετά παραμένει μια κούκλα και... θα έκανε τρελό τον «Βρασίδα Χλέμπουρα».

Η Ασπασία Τζιτζικάκη δημοσιεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δείχνοντας σε φόρμα και σαν να μην έχει περάσει ποτέ ο χρόνος από πάνω της.

Η ηθοποιός διαθέτει ένα ωραίο σώμα με καμπύλες και πόζαρε χαμογελαστή στην πισίνα, ενώ αποκάλυψη ήρθε για τον Χάρη Ρώμα, σχετικά με το με ποια είχε σχέση από τη σειρά.

«Στην τηλεόραση προσλάμβαναν πρώτα το ντεκολτέ μου και μετά εμένα. Ήμουν ένα σιγουράκι. Ενδεχομένως κι εγώ αν ήμουν επιχειρηματίας έτσι θα έκανα. Ο έρωτας σήμερα έχει γίνει τόσο φαστ φουντ, εμπορευματοποιήθηκε, έχει χάσει την ουσία του. Δεν μιλάμε πια για έρωτα. Ένα στο έτσι, ένα στο καθιστό, ένα στο πλαγιαστό… τι αηδία είναι αυτή;», δήλωσε σε συνέντευξή της πρόσφατα.

Θυμηθείτε και το επεισόδιο:

«Μη βλέπετε Δύο Ξένους...» - Άγριο κράξιμο on air στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Οι παλιές ελληνικές σειρές ήταν πιο... ακομπλεξάριστες και σχολίαζαν μέχρι και ανταγωνιστές, κάτι που σημαίνει πως η αναφορά για τους «Δύο Ξένους» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» θα θεωρείτο ως άγριο κράξιμο.

Στη σειρά του ΑΝΤ1, μάλιστα, είχαν μιλήσει παραπάνω από μία φορά για αυτή του Αλέξανδρου Ρήγα, που βρισκόταν απέναντί τους, αν και αμφότερες έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, ενώ αποκάλυψη αποτελεί η σχέση του Χάρη Ρώμα με πρωταγωνίστρια του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η πρώτη αναφορά γίνεται στο επεισόδιο «Η Βεντέτα», όπου η Ματίνα κάνει όνειρο να... ξυπνήσει το ανδρικό ένστικτο στον Λάκη Φορτουνάκη, αλλά η Ελένη της λέει «και σου έχω πει να μη βλέπεις Δύο Ξένους».

Η δεύτερη γίνεται σε ένα άλλο επεισόδιο, με την αγαπημένη Πέγκυ Καρρά να περιγράφει μια σκηνή από τους «Δύο Ξένους», όπου περνά δίπλα από την Ντίνα Κώνστα, ήτοι την «Ντένη Μαρκορά».

Δείτε τα βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share