Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δείτε την ανιψιά της για πρώτη φορά!

Κουκλάρα

22 Μαΐου 2020 07:18
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δείτε την ανιψιά της για πρώτη φορά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα κολλητά φορέματα και το μεγάλο... μπούστο! Αυτή είναι η ανιψιά της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Δείτε την...

Η ηθοποιός αποτέλεσε sex symbol μιας ολόκληρης εποχής. Το ξανθό μαλλί, το σκέρτσο της και το νάζι της αλλά και η κομψότητά της την ξεχώρισαν. Κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτά «κληρονόμησε» και η ανιψιά της Ελενα Παπαμιχαήλ.

Η Ελενα Παπαμιχαήλ είναι κόρη αδελφού του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και φαίνεται ότι σε πολλά θέματα έχει επηρεαστεί από τη μεγάλη σταρ και θεία της, μια παρουσία που ελάχιστοι γνώριζαν μέχρι σήμερα όπως και το δεύτερο... παιδί της ηθοποιού.

Δείτε την στο Athensmagazine.gr:

Αποκάλυψη από πασίγνωστο ηθοποιό - «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έκανε πρόταση γάμου και αρνήθηκα. Γούσταρε εμένα...»

Ο γνωστός ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην οποία μίλησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, και αποκάλυψε πολλά που δεν γνωρίζαμε έως τώρα.

Πολλές προσωπικές στιγμές της ηθοποιού έχουν έρθει στη δημοσιότητα, όπως το φιλί με τον Παπαμιχαήλ στον αέρα εκπομπής. «Καθημερινά ερχόταν στο φτωχικό μας σπίτι και έκανε παρέα με τη μάνα μου. Ήθελε να με παντρευτεί. Ζήσαμε ένα μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος» είχε δηλώσει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Φαίδων Γεωργίτσης.

Ήταν μια συνέντευξη που δόθηκε στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα. Ο ίδιος παραδέχτηκε την παθιασμένη σχέση που διατηρούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ωστόσο, ο Έλληνας ηθοποιός δεν ανέβηκε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο λόγος δεν ήταν φυσικά πως δεν ήθελε εκείνη. Απλά ο Φαίδων Γεωργίτσης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Αλίκης.

Τι είχε δηλώσει ο Φαίδονας Γεωργίτσης για το ενδιαφέρον της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τον ίδιο

«Ναι, με την Αλίκη πηγαίναμε για γάμο. Ζήσαμε μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος. Εγώ γύριζα τότε ”Τα κόκκινα φανάρια”. Εκείνη λοιπόν γύριζε στα ίδια στούντιο με τον Παπαμιχαήλ και με έναν Τούρκο το ”Χτυποκάρδια στο θρανίο” σε τουρκική βερσιόν. Μου έλεγε ότι είμαι ο τύπος που της άρεσε πάρα πολύ. Γαλανά μάτια, ζυγωματικά, θεληματικό πηγούνι και τέτοια. Μου έλεγε επίσης ότι πολλοί πρωταγωνιστές της την έπεφταν τότε, αλλά εκείνη γούσταρε εμένα».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share