Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του Άγιου Παϊσιου! Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του πριν την αγιοκατάταξή του! (Video)

Τι αποκαλύπτει η συμμαθήτριά του;

26 Ιανουαρίου 2020 19:45
Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του Άγιου Παϊσιου! Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του πριν την αγιοκατάταξή του! (Video)

Άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Άγιου Παΐσιου, πριν την αγιοκατάταξή του, αλλά και από τον καιρό που ήταν ακόμη κοσμικός και έφερε το όνομά Αρσένιος Εζνεπίδης, έχουν φέρει στο φως της δημοσίοτητας άνθρωποι που τον γνώρισαν και τον έζησαν από πολύ κοντά.

Ο Γέροντας Παΐσιος, κατά κόσμον Αρσένιος Ενζεπίδης, γεννήθηκε το 1924 στα Φάρασα της Καππαδοκίας, σε ένα χωριό νότια της Καισαρείας και ήταν το 8ο παιδί της οικογένειας.

Ο πατέρας του ήταν πρόεδρος του χωριού και ο νονός του, Αρσένιος, ο ιερέας της ενορίας. Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του, η ανταλλαγή πληθυσμών που ξερίζωσε τους Έλληνες της Μικράς Ασίας ανάγκασε και την οικογένειά του να εγκατασταθεί στην Κόνιτσα. Μάλιστα, λέγεται ότι καθώς βρίσκονταν εν πλω ένας επιβάτης λίγο έλειψε να σκοτώσει το βρέφος πατώντας το.

Η οικογένεια έφτασε στην Ελλάδα και για μικρό χρονικό διάστημα διέμεινε στο λιμάνι του Πειραιά. Αργότερα, ταξίδεψε από εκεί στην Κέρκυρα, όπου και εγκαταστάθηκαν μόλις για ενάμιση χρόνο.

Από εκεί μετακόμισαν στην Ηγουμενίτσα για να εκγατασταθούν τελικά στην Κόνιτσα, όπου και ο μικρός Αρσένιος τελείωσε το σχολείο και έλαβε το απολυτήριο του «με βαθμό οκτώ και διαγωγή εξαίρετο».

Στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο είναι πριν από την αγιοκατάτξη του Γέροντα μιλά μια συμμαθήτρία του, η γιαγιά Βεατρίκη Καλαϊτζή.

Το χειρόγραφο του Αγίου Παΐσιου για το «666»! (photos)

Διαβάστε το χειρόγραφο του Αγιορείτη Μοναχού Παΐσιου για τον αριθμό του Αντιχρίστου, το 666, για τον οποίο μιλάει η Αγία Γραφή: « Ώδε η σοφία εστίν· ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν τού θηρίου· αριθμός γάρ ανθρώπου εστί· και ο αριθμός αυτού χξς’.» (Αποκάλυψις Ιωάννου 13, 18). Ακόμη δείτε την ανατριχιαστική του προφητεία για τον τεως Βασιλιά Κωνσταντίνο!

Το χειρόγραφο του Γέροντα Παΐσιου αποτελείται από 8 σελίδες, τις οποίες έχει αριθμήσει ο ίδιος ο Γέροντας.

Στο Ιερό Βιβλίο της Αποκαλύψεως αναφέρεται ο δυσώνυμος αριθμός 666 (Χ Ξ Σ) ως η ταυτότητα του Αντίχριστου με τον οποίο θα θελήσει να σφραγίσει και να οικειοποιηθεί τους ανθρώπους στα έσχατα χρόνια.

Άγιος Παΐσιος: Οι τελευταίες συγκλονιστικές ώρες του! Ανατριχιαστική περιγραφή από αυτόπτη μάρτυρα!

Διαβάστε μια ακόμα ανατριχιαστική προφητεία που σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr! Ποιος στρατός θα επέμβει σύντομα;

Στο Άγιο Όρος ο πατέρας Π. πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου ανέφερε σε επισκέπτες, τις προφητείες του Αγίου Πορφυρίου. Ο πατέρας Π. ανέφερε πως « Είχε πει ο Άγιος Πορφύριος για όλα αυτά που ζούμε σήμερα και πώς θα εξελιχθούν, τα είχε πει στον γέροντά μου.».

Διαβάστε με την ευκαιρία: Άγιος Πορφύριος: Αργότερα θα δείτε όλα τα τρόφιμα θα είναι μολυσμένα. Να μην φοβάστε…θα κάνετε…

Όταν των ρώτησαν αν αυτά είναι πουθενά γραμμένα, αυτός απάντησε «όχι δεν έχουν γραφτεί πουθενά, και εγώ δεν τα άκουσα ο ίδιος από τον Άγιο, μου τα μετέφερε ο γέροντας μου στον οποίο τα είπε». Έτσι άρχισε να λέει όλα αυτά που του είπε.

Του ανέφερε λοιπόν πως ο Άγιος Πορφύριος είπε τα εξής:

1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή
2 Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.
4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
Τότε κάποιος είπε, πάλι χούντα θα έχουμε;
Τα λόγια που είχε πει όμως ο Άγιος τους καθησύχασαν:
Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!
5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share