Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Οι Έλληνες θα γίνουν μειονότης,θα μείνουν ελάχιστοι": Ανατριχιαστική προφητεία!

Σοκ!

16 Ιανουαρίου 2020 18:19

Σοκάρει η προφητεία που αφορά τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα! Τι αναφέρει για τους Έλληνες;

Έγραφε, προφητικά, ο Γέροντας Θεόκλητος Διονυσιάτης τον Νοέμβριο του 2001:

…Και στην ερώτησή μου: Ο Θεός θά επιτρέψει την αντικατάσταση της αγίας Εκκλησίας Του, πού «επεριποιήσατο τώ ιδίω Αίματι», μέ τόν σκοτεινό μουσουλμανισμόν μέσα στην Τοπική Ορθοδοξία της Ελλάδος; Μού απήντησαν με ένα στόμα ότι, ο Θεός θα το επιτρέψει εξ αφορμής της εκτεταμένης αμαρτίας. Και ανεφέρθησαν στους βυζαντινούς ρωμηούς, πού δεν μετανοούσαν.

Και όταν πάλιν τους ερώτησα «πώς θα συμβεί αυτό και πότε και τί θα γίνουν οι Έλληνες;»Απήντησαν, ότι ήδη ενεργείται η άλωση με τα 2-3 εκατομμύρια των μωαμεθανών, πού ονομάζονται μετανάστες, και πού θα στερεώνονται σταδιακώς με την Ελληνικήν ιθαγένεια, πού θα τούς χορηγεί ευχαρίστως το Κράτος, δηλαδή η άθεη κυβέρνηση.

Οι δε Έλληνες βαθμιαίως θα γίνουν μειονότης, έως ότου θα μείνουν ελάχιστοι χριστιανοί ως … δείγμα. Μη απορείς, πάτερ Θ., έσπευσαν να εξηγήσουν, αυτήν την τραγωδία του λαού μας. Πολλοί θα αποδεχθούν τον μουσουλμανισμόν αβιάστως. Άλλοι, με κάποιαν βίαν ποικίλης μορφής. Και άλλοι «χριστιανοί» θα μεταναστεύσουν σε χριστιανικές χώρες, μη δυνάμενοι να συμβιώσουν με τους βαρβάρους αυτούς, πού τους χρησιμοποιεί ο Θεός ως μέσον παιδαγωγίας, όπως ανά τους αιώνες ενεργούσε στους Ισραηλίτες και στους χριστιανούς, πού δεν μετανοούσαν για τις αμαρτίες τους.

Παράδειγμα ο Κατακλυσμός, τα Σόδομα, ο Ελληνισμός της Ανατολής, το Βυζάντιον…

Σε περίπτωση που γνωρίζατε γι αυτή την προφητεία, μπορείτε να διαβάσετε τι ακριβώς είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για τα άσχημα όνειρα.

Προφητεία από το 1555: Το 2020 θα γίνει ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!

Ο αστρολόγος Νοστράδαμος ήταν Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος, γνωστός για το βιβλίο του Les Propheties, η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555. Πολλοί του αποδίδουν την πρόβλεψη κοσμοιστορικών γεγονότων. Σε μια προφητεία από αυτές αναφέρεται ότι το 2020 θα είναι η χρονιά που θα γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!

Μάλιστα, μαζί με αυτό αναφέρει την επάνοδο του Αδόλφου Χίτλερ και του ναζισμού, την παγκόσμια οικολογική καταστροφή, που όντως συμβαίνει στην Αυστραλία, και πιθανώς το τέλος της ανθρωπότητας. Μάλιστα αναφέρεται και η ημερομηνία που θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος!

Ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει το 1993 την άνοδο του Χίτλερ και την καταστροφική φωτιά στο Λονδίνο το 1666.

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αϊατολάχ Χαμενέι έχει ορκιστεί "ισχυρή εκδίκηση" σε αντίποινα για την επίθεση, για την οποία η ΗΠΑ έχουν πάρει αντίμετρα κατά των μελλοντικών πράξεων τρομοκρατίας.

Με τη σύγκρουση του δυτικού κόσμου και του ανατολικού κόσμου, των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή και των εγχώριων αναταραχών στην Κίνα, ο κόσμος τρελαίνεται στο χείλος του χάους.

Ένα απόσπασμα του, ειδικότερα, θα μπορούσε να προειδοποιήσει για μια παγκόσμια σύγκρουση που ξετυλίγεται το 2020.

"Ο μεγάλος άνθρωπος θα χτυπηθεί την ημέρα από έναν κεραυνό. Μια κακή πράξη, που προηγήθηκε από τον κομιστή. "

Με βάση τις προβλέψεις του για το επόμενο έτος, ο κ.Χάμιλόν- Πάρκερ δήλωσε ότι υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα να ξεσπάσει ένας πόλεμος.

Ωστόσο, οι φυσικοί προβλέπουν μια καταστροφική σύγκρουση που εκτυλίσσεται στη Μέση Ανατολή και όχι σε παγκόσμια κλίμακα, την οποία ανέφερε ότι θα διαρκέσει από το 2020 έως το 2021.

Η σύγκρουση θα περιλαμβάνει "ταραχές στο Ιράν" και έναν πόλεμο μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ιράν.

"Ο Πούτιν και το Τράμπ επιβάλλουν συμφωνία για ειρήνη".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share