Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νίκος Σεργιανόπουλος: "Όχι ότι έκανε κάτι παραπάνω ο Νίκος. Όλοι κάνουμε τα ίδια και χειρότερα..."

Σοκάρουν τα λόγια!

10 Δεκεμβρίου 2019 17:15
Νίκος Σεργιανόπουλος:

Τι αποκαλύπτεται για το παρελθόν και την καριέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου, σαν καταξιωμένος ηθοποιός; Θα σοκαριστείτε με όσα έχουν ακουστεί, ειδικά για την προωπική του ζωή...

Έχουν περάσει 11 χρόνια από την στυγερή δολοφονία του και δεν παύουμε να ασχολούμαστε μαζί του, αφού το στίγμα που άφησε πίσω του είναι ανεξήτιλο. Στο κοιμητήριο στη Δράμα, ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου βρίσκεται η τελευταία κατοικία του, οι αφιερώσεις από ανθρώπους που τον θαύμαζαν είναι ατελείωτες...

Δεν είχε την αγωνία να γίνει ηθοποιός. Τον ανακάλυψαν στα 40 του όπως λέει. Στα 67 του χρόνια, ο Άγγελος Παπαδημητρίου θυμάται στη συνέντευξη του στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και στην εκπομπή «Τι λέει;» ένα απίστευτο περιστατικό με τη συμφοιτήτρια του στη σχολή υποκριτικής… Χαρούλα Αλεξίου. «Μια φορά την είχα φιλοξενήσει στο πατρικό μου σπίτι για να δουλέψουμε κάτι και πήγαμε στον ακάλυπτο να το τραγουδήσουμε. Έπαιζε κιθάρα η Χαρούλα. Βγήκαν από όλα τα μπαλκόνια, ήταν ένας τεράστιος ακάλυπτος, γύρω στις 50 νοικοκυρές. Και αφού το είπαμε, που δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι ότι ήταν τόσος κόσμος γύρω γύρω, αρχίζουν να ουρλιάζουν «μπράβο κορίτσι μου». Σκέψου δεν ήταν γνωστή… τι είναι το ταλέντο! Αυτός ο απλός κόσμος είχε δονηθεί.

Ο ίδιος ως εικαστικός αποκαλύπτει για τις οικονομικές απολαβές που είχε κάποτε από αυτή τη δουλειά: «Ήταν τρομαχτικό, κάποια στιγμή πουλάγαμε πάρα πολύ, αυτοί που ήμασταν στον αφρό. Με ένα έργο τέχνης μπορούσες να αγοράσεις ένα σπίτι».

Μιλώντας για το ρόλο του Χόφμαν στην σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», ο ηθοποιός εξομολογείται τους αρχικούς του ενδοιασμούς: «Εμένα με πλησίασε ο Ρήγας και μου είπε: «Θέλω να κάνετε ένα ρόλο στην τηλεόραση. Με τα πολλά, ζήτησα και αμοιβή μεγάλη, φοβήθηκα στην αρχή. Επέμενε. Λέω: «Δεν παίρνετε τον κύριο Τζούμα που είναι φίλος μου;». Μου είπε: «Θέλω εσάς». Κι αρχίζει το βάσανο. Εγώ έκλαιγα. Έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου, έλεγα να πω ότι έσπασα το πόδι μου, το χέρι μου, να κρυφτώ. Πώς θα αντεπεξέλθω σε αυτό το πράγμα;».

Αναφερόμενος στην σειρά, η κουβέντα έρχεται και στον Νίκο Σεργιανόπουλο και στην άγρια δολοφονία του: «Μου φαίνεται απίστευτο, γιατί εγώ ήξερα και τις φίλες του, την παρέα του. Και τόσο φρικτά! Έχει τη μοίρα του κάθε άνθρωπος. Άλλοι είναι πιο τυχεροί. Όχι ότι έκανε κάτι παραπάνω ο Νίκος. Όλοι κάνουμε τα ίδια και χειρότερα, αλλά σε κάποιον τυχαίνει η στραβή.»

Νίκος Σεργιανόπουλος: Ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν ο εφιάλτης του!

Ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν ο εφιάλτης του Νίκου Σεργιανόπουλου! Στην φόρα το όνομα και η αποκάλυψη!

Τα πρώτα επεισόδια του Κωνσταντίνου & Ελένης δεν είχαν «χτυπήσει» υψηλά νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που είχε ανησυχήσει τους συντελεστές. Αυτό βέβαια ήταν απολύτως δικαιολογημένο, μιας και ο Ant1 δεν είχε πιστέψει καθόλου στην επιτυχία της σειράς και απλά την είχε για να.. υπάρχει. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share