Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αβάσταχτο πένθος για ηθοποιό! Πέθανε το αγαπημένο του πρόσωπο ανήμερα των γενεθλίων του

Θλίψη!

29 Νοεμβρίου 2019 10:05
Κωνσταντίνου και Ελένης: Αβάσταχτο πένθος για ηθοποιό! Πέθανε το αγαπημένο του πρόσωπο ανήμερα των γενεθλίων του

Άσχημο παιχνίδι της έπαιξε η μοίρα πριν 2 χρόνια για αγαπημένο ηθοποιό από το Κωνσταντίνου και Ελένης!

Συγκεκριμένα πέρασε πολύ δύσκολες ώρες ανήμερα των γενεθλίων του ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο ηθοποιός έχασε αγαπημένο του πρόσωπο και βίωσε μεγάλο πένθος. Ο ίδιος μάλιστα είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Με την ευκαιρία διαβάστε: Κωνσταντίνου και Ελένης: Η απίστευτη γκάφα που βλέπαμε σε κάθε επεισόδιο και ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε καταλάβει!

«Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που μου ευχηθήκατε για τα γενέθλιά!!!Την μέρα που έφυγε και ο μπαμπάς μου για το μεγάλο ταξίδι!!!Η ζωή είναι απρόοπτη… που έλεγε και η Ελένη Μαβίλη!!!Σας ευχαριστώ πολύ πραγματικά με στηρίξατε σε αυτές τις δύσκολες ώρες!!!!Φιλιά σε όλους σας».

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η μικρή Μαιρούλα έγινε... 40αρα! Δείτε πως είναι σήμερα, 20 χρόνια μετά!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Εμφανίστηκε για ένα επεισόδιο και κέντρισε το ενδιαφέρον! Ο λόγος για την μικρή Μαιρούλα! Δείτε πως είναι σήμερα!

Η νεαρή κοπέλα που συμμετείχε στη σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά είναι σήμερα 40 ετών και από ό,τι βλέπουμε έχει αλλάξει αρκετά στην εμφάνιση της. Το πραγματικό της όνομα είναι Γιώτα Τζουάνη Βλαχοσωτηρίου, μένει στο Πειραιά και είναι παντρεμένη. Η ίδια έχει αποφοιτήσει Ανώτερη δραματική σχολή "Μαίρη Βογιατζή Τράγκα" και η ίδια ίδια μοιράζεται πολλές στιγμές της από την ζωή προσωπική και επαγγελματική ζωή της στα social media!

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε πως είναι σήμερα! Δείτε την παρακάτω

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share