Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Παναγία μας όχι μόνο δεν θα τους δώσει τα νησιά του Αιγαίου αλλά θα τους πάρει και την Πόλη (Βίντεο)

Δείτε αναλυτικά!

26 Οκτωβρίου 2019 13:56
Η Παναγία μας όχι μόνο δεν θα τους δώσει τα νησιά του Αιγαίου αλλά θα τους πάρει και την Πόλη (Βίντεο)

Τι νομίζετε ότι μόνο ο Σουλτάνος Ερντογάν είναι ο κακός; Σχεδόν όλο το σινάφι της τουρκικής ελίτ έχει κυριαρχικές βλέψεις στα νησιά του Αρχιπελάγους μας ΑΙΓΑΙΟΥ.

Συγκλονίζουν τα προφητικά λόγια της Γερόντισσας της Αττικής για το Αιγαίο: «Ετοιμαστείτε…»!

Η υφηγήτρια δρ. Σεβτάπ Ντεμίρσι , η οποία ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου (πρώην Robert College) σε ερώτηση που της διατυπώθηκε σχετικά με την χρονική διάρκεια ή την λήξη της συνθήκης της Λωζάνης το 1923 μεταξύ των άλλων της ¨ξέφυγαν¨ και τα παρακάτω που είναι σήμερα τόσο γεωπολιτικά επίκαιρα.

¨Η κ. Ντεμίρσι δήλωσε στο Odatv (5/4) τα εξής:


Η κ. Ντεμίρσι απαντώντας στο ερώτημα για το ζήτημα των Νησιών του Αιγαίου τόνισε:

“Όντως ο Ισμέτ Πασα κατηγορείται επειδή άφησε τα νησιά στα χέρια των Ελλήνων.

Όσοι τα λένε αυτά παρακαλώ να ερευνήσουν πότε χάσαμε τα νησιά.

Η Τουρκία αποδέχθηκε το καθεστώς που ήδη ίσχυε στα νησιά του Αιγαίου.

Θα με ρωτήσετε οι τούρκοι δεν αγωνίστηκαν, δεν πάλεψαν για τα νησιά; Μήπως δεν προσπάθησαν αρκετά; Μπορεί.

Σε μια συμφωνία , όμως, δίνεις και παίρνεις. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να παίρναμε τα πάντα.

Να μη δίναμε τη Μοσούλη και τα νησιά.

Τότε, είχαμε άλλες προτεραιότητες.

Κινδύνευε η ανεξαρτησία της χώρας, υπήρχε το καθεστώς των διομολογήσεων που έπρεπε να αρθεί. Αυτά ήταν σημαντικότερα ζητήματα την εποχή εκείνη.”

Τι ωραία που μας αποκαλύπτει η ακαδημαϊκός το μόνιμο στρατηγικό σχεδιασμό των γειτόνων.

¨Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να παίρναμε τα πάντα.

Να μη δίναμε τη Μοσούλη και τα νησιά. ¨

Και μας μεταφέρει με τα λεγόμενα της στο σήμερα μήπως και στο παρά πέντε ανανήψουν κάποιοι τουρκολάγνοι δικοί μας από τον ¨ βαθύ χειρουργικό λήθαργο¨.

Προφητεία για το τέλος του 2019: "Mετά τον σεισμό στην Τουρκία έρχεται στην Ελλάδα..."

Την μεν Μοσούλη και τα πετρέλαια της πρόκαμαν να την πάρουν για λίγο πρόσφατα με τα αποπαίδια τους τζιχαντιστές.

Και όταν είδαν ότι δεν τους παίρνει λόγω των ανηλεών ρωσικών βομβαρδισμών , πήραν του ίδιους δολοφόνους τζιχαντιστές και αφού τους μεταμφίεσαν σε πρόσφυγες με πλαστά διαβατήρια Συρίας, άλλους τους έστειλαν στην Ευρώπη για να την τρομοκρατήσουν και άλλους τους εξαπέστειλαν στα νησιά του Αιγαίου για να εγκλωβιστούν επίτηδες ώστε να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους στόχους.

Και τώρα αυτούς τους μεταμφιεσμένους σαν πρόσφυγες τζιχαντιστές που είναι ανακατεμένοι μέσα στο ανθρώπινο ποτάμι της προσφυγιάς έρχεται να τους « ευλογήσει» μαζί με τους άλλους λαθρομετανάστες ο μεγάλος γεωπολιτικός μαέστρος Πάπας.

Σε λίγες μέρες όλα τα φώτα της παγκόσμιας επικαιρότητας θα είναι στραμμένα στην Αγιοτόκο Λέσβο λόγω της επίσκεψης βαρέων πνευματικών κεφαλών.

Όμως το νησί αυτό του Αιγαίου έχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια με τα ματωμένα συναξάρια των Αγίων του μονίμως στραμμένα τα ΦΩΤΑ του ΟΥΡΑΝΟΥ.

¨την πρόσεξα καλά στο πρόσωπο και κατάλαβα ότι ήταν η Παναγία. Σκέφτηκα αμέσως να την ρωτήσω για την Εικόνα της. Δεν πρόλαβα να ανοίξω το στόμα μου και αποκρίνεται από μόνη της¨

¨- Όσο για την Εικόνα μου που ζητάτε, είναι μέσα στο Ιερό. Στο Ιερό ήταν και η άλλη Εικόνα μου που είχαν φέρει οι καλόγηροι, όταν ήλθαν στη Λέσβο από την Θράκη και την είχαν κρυμμένη στον κόρφο τους για να την φυλάξουν. Πότε ο ένας την έκρυβε και πότε ο άλλος.

Όταν την βρείτε, στην κρύπτη που βρίσκεται τώρα και είναι καλώς τακτοποιημένη και φυλαγμένη, θέλω να ψάλετε τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ.

Εδώ πάνω στις Καρυές μαρτύρησαν για την Πίστη στον ΧΡΙΣΤΟ και για την Πατρίδα¨ σελ.387

Ελλάδα παντού… το σύμβολο της τούρκικης σημαίας προέρχεται από αρχαιοελληνικό νόμισμα του Βυζαντίου!

¨Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ εδώ και πολύ καιρό ¨τα έχει βάλλει¨ με το ψευτορωμαίικο ( τους τοκογλύφους και τους τούρκους) μέσω των Ρωμιών Αγίων ΤΗΣ.

Αψευδής μάρτυρας το καινοφανές και Αναστάσιμο Συναξάρι των Νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον αγιοποτισμένο λόφο των Καρυών στην Θερμή της νήσου Λέσβου που διαλαλεί το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Ρωμαίικης καρδιάς όπου γης.

Ο Συστρατιώτης και ο Πρωτοκορυφαίος σε αυτήν την διαχρονική πάλη για την Πνευματική Λευτεριά της Πατρίδας μας ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ βροντοφωνάζει… Το Έθνος στον Ουρανό Ηγέρθη

και εδώ κάτω Εξανέστη. Ο Άγιος Ραφαήλ ¨δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις ¨ στο ψευτορωμαίικο και τους τοκογλύφους του, την ορισμένη από τον ΚΥΡΙΟ ώρα θα τους ανοίξει την πόρτα ,

θα τους πετάξει έξω από τα ¨χωρικά ύδατα της Ρωμιοσύνης¨… καλώντας μας με το ¨ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ..το Έθνος στον Ουρανό Ηγέρθη( δηλ. οι προσευχές των προγόνων μας) και εδώ κάτω Εξανέστη ( δηλ. αγανάκτησε σφόδρα )…¨

Η πόρτα εξόδου στις στιγμές που βιώνουμε είναι ήδη ανοικτή… ¨την κλωτσιά¨ αναμένουμε από την τρέχουσα επικαιρότητα.

Όμως ο Άγιος Ραφαήλ ¨ δεν παίζει και κλωτσάει δυνατά¨…

Μνήμη δικαίου μετ εγκωμίων… στον πρώτο Οσιομάρτυρα της Ρωμιοσύνης και απλανή οδηγό της Ανάστασης του Έθνους μας. Της Ιθάκης τον Γόνον και της Λέσβου το καύχημα… Το καλύτερο δώρο του Ουρανού στις μέρες μας είναι το συναξάρι αυτού του ΑΓΙΟΥ που έγινε το πιο σπουδαίο κομμάτι της καρδιάς πολλών συνανθρώπων μας που δέχθηκαν την ευεργετική παρουσία ΤΟΥ στις πονεμένες ζωές τους.¨

Όλα αυτά θα γίνουν και θα είναι καύχημα μας τώρα που η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ετοίμασε κατάλληλα στο πρόσωπο των ομόδοξων Ρώσων τον γεωπολιτικό εκτελεστή της μουσικής σύνθεσης.

¨το πάρσιμο της ΠΟΛΗΣ από το Ξανθό Γένος¨

ΓΙΑ να μπορέσουν τα Ελληνόπουλα να ψέλνουν ελεύθερα εσαεί τον ΕΘΝΙΚΟ μας ΥΜΝΟ μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ μαζί με ΤΩ ΥΠΕΡΜΑΧΩ.

Εθνικός Ύμνος μέσα στην Αγιά Σοφιά Greek anthem in Hagia Sophia

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share