Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το καμένο σπίτι της!

Φώναζε μπροστά στις κάμερες!

18 Οκτωβρίου 2019 07:45
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το καμένο σπίτι της!

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Αλίκη Βουγιουκλάκη που κάηκε! Όταν η θρυλική ηθοποιός φώναζε μπροστά στις κάμερες!

Διαβάστε επίσης: «Του έκανα πλάτες εις βάρος της Βουγιουκλάκη, αλλά...»: Ο πασίγνωστος ηθοποιός που απατούσε την Αλίκη!

Ένα σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου του 2015, αναρτημένο σε σελίδα που έχουν δημιουργήσει φανατικοί θαυμαστές της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αφιερωμένη όπως γράφουν χαρακτηριστικά «στην μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ όλων των εποχών από το προσωπικό αρχείο της σελίδας».

Στο βίντεο, η Αλίκη το 1995 μιλάει σε τηλεοπτικό σταθμό, και η κάμερα περιηγείται στο κατεστραμμένο σπίτι της στη Στησιχόρου, με την σταρ φοβισμένη από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της, από ένα λάθος του συνεργείου που είχε αναλάβει την κατασκευή του.

Η Βουγιουκλάκη δεν κρύβει στη συνέντευξη πόσο έξαλλη ήταν με τη διακοσμήτρια που είχε αναλάβει το έργο και εξηγεί πώς κινδύνευσε η ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα καιγόμουν ζωντανή»!

Νεκρή και άβαφη στο νεκροκρέβατο η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Εικόνα σοκ!

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη άβαφη μέσα από το νεκροκρέβατο...πραγματικά σοκάρουν! "Είχε κάποιος ανοίξει την κουρτίνα και ήταν η Αλίκη... μόλις είχε πεθάνει..."

Στις 23 Ιουλίου του 1996, η Αλίκη Βουγιουκλάκη αφήνει την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο. Η είδηση του θανάτου της κρατιέται για μερικά λεπτά μυστική μέχρι να οριστούν όλες οι διαδικασίες. Εκείνα τα λεπτά, ο Κλεισθένης -προσωπικός της φωτογράφος- ζητάει από τα αδέλφια της να την φωτογραφίσει πάνω στο νεκρικό κρεβάτι. Η Αποκάλυψη σοκ, 23 χρόνια μετά τον θάνατό της!

Μιλώντας στην εκπομπή Summergram για τις τελευταίες μέρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Ιατρικό Κέντρο, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, έκανε δύο σημαντικές αποκαλύψεις. Η πρώτη αφορά στην επίσκεψη που είχε κάνει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στο νοσοκομείο, κρυφά τη νύχτα. Η δεύτερη έχει να κάνει με τις απαγορευμένες φωτογραφίες…

Αποκάλυψη βόμβα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά..."

Μια αποκάλυψη βόμβα έγινε από διάσημο ηθοποιό σε συνέντευξη του για την υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο προαίσθημα που είχε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τον θάνατό της.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν προχωρημένος άνθρωπος και καθόλου συντηρητική. Παίζαμε μαζί στην Μελωδία της Ευτυχίας. Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Υπήρχαν δύο φανερά σημάδια κάποιες φορές δεν μπορούσε να τραγουδήσει, δεν είχε δυνάμεις και το δεύτερο ήταν που της κρατούσα το χέρι στην σκηνή και το χέρι είχε γίνει χεράκι. Αλίκη Βουγιουκλάκη - Κώστας Βουτσάς: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρναν τις "χρυσές" εποχές!

Είχα και ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήγαμε μαζί σε ένα διαγνωστικό κέντρο και έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα. Έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και είδαν κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γαλανός.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share