Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Λίγο πριν επιστρέψει στην Γη ο Ιησούς θα...": Σοκαριστική προφητεία 90χρονης γερόντισσας: Αντέχεις την αλήθεια;

Ανατριχιαστική!

26 Αυγούστου 2019 08:20

Μια γριά 90 ετών από την περιοχή: Valdres στη Νορβηγία είχε ένα όραμα από τον Θεό το 1968. Ο Ευαγγελιστής Emanuel Minos συναντήθηκε μαζί της και του είπε τι είχε δει.Τότε του φαινόντουσαν ακατανόητα, και τα έγραψε αλλά τα φύλαξε σε συρτάρι.

Σήμερα λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων,τα έφερε στην επιφάνεια.Ηθελε να μοιραστεί αυτό το όραμα της Γερόντισσας μαζί με άλλους.Παρότι έχουν περάσει 47 χρόνια,η γυναίκα εκείνη,χριστιανή στο θρήσκευμα,σήμερα δείχνει πολύ αξιόπιστη,αν και από εκείνη την εποχή είχε τον σεβασμό του κόσμου,με την συμπεριφορά της.Αυτά που του διηγήθηκε και τα έγραψε σε χαρτί έχουν ως εξείς:<<"Είδα το χρόνο λίγο πριν από τον ερχομό του Ιησού και το ξέσπασμα του τρίτου παγκοσμίου πολέμου. Είδα τα γεγονότα με τα μάτια μου φυσικά. Είδα τον κόσμο σαν ένα είδος,σε μια σφαίρα και είδα την Ευρώπη,από την μία άκρη στην άλλη,από τόπο σε τόπο. Είδα την Σκανδιναβία. Είδα τη Νορβηγία. Είδα ορισμένα πράγματα που θα λαμβάνουν χώρα λίγο πριν από την επιστροφή του Ιησού, και λίγο πριν από την τελευταία συμφορά που θα συμβεί , μια καταστροφή που ομοιά της δεν έχουμε ποτέ βιώσει. "Αυτοί θα μας επιτεθούν!" - Ανατριχιαστική προφητεία!

Ανέφερε τέσσερα κύματα : 1. «πρώτα πριν ο Ιησούς έρθει και πριν από το τρίτο παγκόσμιο πόλεμο θα υπάρχουν διαλείμματα στις συμφορές, που δεν είχαμε δει ποτέ πριν. Θα υπάρξει ειρήνη μεταξύ των υπερδυνάμεων της Ανατολής και της Δύσης, και θα υπάρξει μια μεγάλη ειρήνη. (Θυμηθείτε, ότι αυτό ήταν το 1968 όταν ο Ψυχρός πόλεμος ήταν στο αποκορύφωμά του,σημ. ο Μίνωας) σε αυτήν την περίοδο της ειρήνης θα υπάρξει αφοπλισμός σε πολλές χώρες, επίσης στη Νορβηγία, και δεν είμαστε προετοιμασμένοι για τον πόλεμο. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει με έναν τρόπο που κανείς δεν θα είχε προσδοκήσει - και από ένα απροσδόκητο μέρος. 2. "ένα απηύδημα άνευ προηγουμένου θα πάρουνε οι Χριστιανοί, μια πτώση μακριά από την αλήθεια, θα ζουν στον Χριστιανισμό. Χριστιανοί δεν θα θέλουν το διεισδυτικό κήρυγμα. Δεν θα τους αρέσουν τι γινόταν σε παλαιότερες εποχές, θα θέλουν να ακούσουν για τις τις αμαρτίες και την χάρι, το δίκαιο και το Ευαγγέλιο, μετάνοια και αποκατάσταση. Θα έρθει ένα υποκατάστατο αντί: για ευημερία (ευτυχία) ο Χριστιανισμός.

«Το σημαντικό θα είναι να έχουν επιτυχία, να είναι κάτι; να έχουν υλικά πράγματα, πράγματα που ο Θεός ποτέ δεν μας υποσχέθηκε με αυτόν τον τρόπο. Εκκλησίες και σπίτια κενά από προσευχή. Αντί για το κήρυγμα που χρησιμοποιηθήκε για γενιές - όπως η ανάληψη και ο σταυρός που ακολουθούν τον Ιησού, -θα θέλουν την ψυχαγωγία,την τέχνη και τον πολιτισμό,που θα εισβάλουν στις εκκλησίες όπου θα πρέπει να έχουν υπάρξει συγκεντρώσεις για μεταμέλεια και αναγέννηση. Αυτό θα αυξηθεί αισθητά λίγο πριν από την επιστροφή του Ιησού. 3. "θα υπάρξει μια ηθική αποσύνθεση που η παλιά Νορβηγία δεν έχει βιώσει ποτέ ομοιά της. Οι άνθρωποι θα ζουν μαζί σαν παντρεμένοι . (Συζούν σήμερα οι ανθρώποι με την έννοια δεν πιστεύω; δεν υπήρχε το 1968 - ε. Minos.) Πολύ ακαθαρσία πριν το γάμο, και πολύ απιστία στο γάμο, θα γίνει το φυσικό (κοινό), και αυτό θα ήταν σκόπιμο, από κάθε γωνία. Θα τεθεί ακόμη και σε χριστιανικούς κύκλους και εμείς θα ζούμε σαν κατοικίδια ζώα - ακόμη και αμαρτία ενάντια στη φύση. Λίγο πριν από την επιστροφή του Ιησού θα υπάρχουν τηλεοπτικά προγράμματα όπως δεν τα έχουμε ποτέ βιώσει. (Η Τηλεόραση μόλις έφτασε στη Νορβηγία το 1968. Ε. ο Μίνωας)

"Η Tηλεόραση θα είναι γεμάτη με τέτοια φρικτή βία που θα διδάσκει τους ανθρώπους να δολοφονήσουν και να καταστρέψουν ο ένας τον άλλον, και θα είναι μη ασφαλείς στους δρόμους μας. Οι άνθρωποι θα αντιγράψουν αυτό που βλέπουν. Δεν θα υπάρξει μόνο ένας σταθμός στην τηλεόραση, θα γεμίσουν με σταθμούς. (Δεν ήξερε την λέξη κανάλι που χρησιμοποιούμε σήμερα. Ως εκ τούτου τους αποκάλεσε σταθμούς. Ε. Μίνωας).Η Tηλεόραση θα είναι ακριβώς όπως το ραδιόφωνο, όπου έχουμε πολλούς σταθμούς, και αυτη θα είναι γεμάτη με βία.Οι άνθρωποι θα την χρησιμοποιούν για την ψυχαγωγία. Θα δούμε τρομακτικές σκηνές με δολοφονίες και καταστροφές,που θα τα κάνει ο ένας του άλλου, και αυτό θα επεκταθεί στην κοινωνία. Σκηνές σεξ θα εμφανιστούν επίσης στην οθόνη, τα πιο οικεία πράγματα που λαμβάνουν χώρα σε ένα γάμο.» (Διαμαρτυρήθηκα και είπε, έχουμε μια παράγραφο που απαγορεύει κάτι τέτοιο. Ε. Μίνωας). Εκεί η γριά γυναίκα είπε: "θα συμβεί, και θα το δείτε. Όλοι είχαμε πιο πριν που θα κατανέμονται, και τα πράγματα, πιο άσεμνα θα περάσουν μπροστά στα μάτια μας.» 4. «Οι άνθρωποι από φτωχές χώρες θα έρθουν στην Ευρώπη. (Το 1968 δεν υπήρχε κανένα τέτοιο πράγμα, όπως η μετανάστευση. Ε. Μίνωας). Έρχονται επίσης στη Σκανδιναβία - και τη Νορβηγία. Θα υπάρχουν τόσοι πολλοί από αυτούς που οι άνθρωποι θα αρχίσουν να τους αντιπαθούν και θα γίνουν σκληροί μαζί τους. Αυτοί θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι Εβραίοι πριν από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Τότε θα έχουμε φθάσει το πλήρες μέτρο των αμαρτιών μας (εγώ διαμαρτυρήθηκαν για το θέμα της μετανάστευσης. Δεν κατάλαβα αυτή την στιγμή. Ε. Μίνωας). "Η Τουρκία θα εκμεταλλευτεί ότι η Ελλάδα...": Ανατριχιαστική επιβεβαίωση προφητείας του Άγιου Παΐσιου!

Τα δάκρυα που μεταδίδονται από τη γυναίκα τρέχουν από τα μάτια κάτω σταμάγουλά της. "Δεν θα το δείτε, αλλά θα σας το πω. Στη συνέχεια, ξαφνικά, ο Ιησούς θα έρθει και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που ξεσπάσει. Θα είναι ένας σύντομος πόλεμος.» (Που το είδε στο όραμα της.)

«Όλα αυτά που έχω δει για τον πόλεμο, είναι μόνο σαν παιχνίδι του παιδιού σε σχέση με αυτό, και αυτό θα πρέπει να λήξει με μια πυρηνική βόμβα . Ο αέρας θα είναι τόσο ρυπασμένος που κανείς δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Θα καλύψει αρκετές ηπείρους, Αμερική, Ιαπωνία, Αυστραλία και τα πλούσια έθνη. Το νερό θα καταστραφεί (θα μολυνθεί;). Εμείς πλέον θα οργώσουμε το χώμα.Όσοι σήμερα ζουν στις πλούσιες χώρες θα μεταναστεύσουν στις φτωχές.Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα του πολέμου."Είμαι τόσο ευτυχής που δεν θα το δείτε, αλλά όταν θα πλησιάζει ο χρόνος, πρέπει να πάρετε θάρρος και να πείτε το εξής. Την έχω λάβει από το Θεό, και τίποτα από αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με ό, τι λέει η Αγία Γραφή.«Αυτός που έχει την αμαρτία και συγχωρεθεί και έχει τον Ιησού ως Σωτήρα και κύριο, είναι ασφαλής.»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share