Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

Ανατριχίλα: Η μεγάλη προφητεία για τις πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο!

''Η ξηρή γη θα γίνει περισσότερο ξηρή''!

22 Αυγούστου 2019 14:34
Ανατριχίλα: Η μεγάλη προφητεία για τις πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο!

Ανατριχιαστική ήταν η προφητεία του Νοστράδαμου για τις πυρκαγιές που εξαπλώνονται ακόμα και σήμερα σε όλον το κόσμο.

Με αφορμή τα δραματικά γεγονότα με τις φωτιές στην Ελλάδα αλλά και την νέα καταστροφική πυρκαγιά στον Αμαζόνιο, θυμηθήκαμε τις προφητείες που είχε κάνει πριν πολλά χρόνια ο γνωστός προφήτης για τις καταστροφές και όχι μόνο λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ξηρή γη θα γίνει περισσότερο ξηρή...

Ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ ή εξελληνισμένα Νοστράδαμος, ήταν Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος, γνωστός για το βιβλίο του Les Propheties (Οι Προφητείες), η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555. Μεγάλη μερίδα αναγνωστών έκτοτε τού αποδίδει την πρόβλεψη πολλών μεγάλων ιστορικών γεγονότων.

undefined

Μεταξύ αυτών, την Γαλλική Επανάσταση, την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία και την 11η Σεπτεμβρίου. Κάποιοι υποστηρίζουν επίσης ότι προέβλεψε τη νίκη Τραμπ, μιλώντας για έναν «μεγάλο ξεδιάντροπο, τολμηρό φωνακλά».

Οι προφητείες του, τις οποίες έγραφε σε τετράστιχο, λόγω της γενικότητας με την οποία είχαν γραφτεί, μπορούν να παρερμηνευτούν. Ο Independentδημοσιεύει τις βασικότερες προφητείες για το 2017 και τονίζει ότι τουλάχιστον αναμένεται καλύτερο από το 2016.

1. Πλημμύρες και ξηρασία

Για σαράντα χρόνια το ουράνιο τόξο δεν θα φανεί.

Για σαράντα χρόνια θα φαίνεται κάθε μέρα.

Η ξηρή γη θα γίνει περισσότερο ξηρή,

και θα υπάρξουν μεγάλες πλημμύρες όταν γίνει αυτό
Η μεγάλη προφητεία για τις πυρκαγιές

2. Συγκρούσεις

Ο μεγάλος άντρας θα χτυπηθεί μέρα από έναν κεραυνό.

Μια διαβολική πράξη προαναγγέλθηκε από τον φέρων ενός αιτήματος.

Σύμφωνα με την προφητεία, ένας άλλος θα πέφτει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύγκρουση στο Reims, στο Λονδίνο και λοιμός στην Τοσκάνη.

3. Μια μάχη στο ηλιοβασίλεμα

Λίγο πριν από την δύση του ηλίου, ξεκινά μια μάχη.

Αβεβαιότητα για ένα μεγάλο έθνος.

Νικημένο, το θαλάσσιο λιμάνι δίνει καμία απάντηση,

η γέφυρα και ο τάφος σε ξένα γη.

4. Ένα μικρό διάλειμμα

Οι λοιμοί εξαφανίζονται, ο κόσμος γίνεται μικρότερος,

για μεγάλο χρονικό διάστημα τα εδάφη θα κατοικούνται ειρηνικά.

Οι άνθρωποι θα ταξιδεύουν με ασφάλεια στον ουρανό (πάνω) από γη και θάλασσες:

τότε οι πόλεμοι θα αρχίσουν και πάλι.

5. Ένα βασιλικό σκάνδαλο

Επιστολές βρίσκονται στο μπαούλο της βασίλισσας,

καμία υπογραφή και κανένα όνομα του αποστολέα.

Η εξαπάτηση θα συγκαλύψει τις προσφορές,

για να μην μάθουν ποιος είναι ο εραστής.

6. Μια περίεργη εκδοχή της Φάρμα των Ζώων

Μια αλεπού θα εκλεγεί χωρίς να πει λέξη,

με παρουσιαστικό αγίου στον δημόσιο βίο για κριθαρένιο ψωμί,

στη συνέχεια θα γίνει ξαφνικά τύραννος

βάζοντας το πόδι του στο λαιμό μεγαλύτερων ανδρών.

7. Μια εξασθενημένη Δύση

Δύο φορές ανυψώθηκε και δύο φορές έπεσε,

η Ανατολή θα αποδυναμώσει επίσης την Δύση.

αντίπαλος της μετά από αρκετές μάχες

κυνηγημένη από τη θάλασσα θα αποτύχει τη στιγμή της ανάγκης.

"Έρχεται τεράστια καταστροφή..." - Ανατριχιαστική προφητεία από τον Γέροντα Ιωσήφ!

Ανατριχιαστική είναι η προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ, ο οποίος μίλησε για καταστροφή!

Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, ο οποίος κοιμήθηκε στο Άγιον Όρος την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ., τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας… και πολλά άλλα. ''Άσχημες μέρες να περιμένετε από το 2020!'' Τελευταία προφητεία από τους πατέρες που συγκλονίζει!

O Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, μια από τις σύγχρονες Αγιορείτικες ορθόδοξες μορφές, τις οποίες οι Άγιοι Ανάργυροι, ως φαίνεται, είχαν υπό την σκέπη τους, μιλά προφητικά για τα όσα ζούμε σήμερα.

– Καταρχήν λέει στους ανθρώπους, δυο μάλιστα φορές, ότι έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα εσχατολογικά και με όσα λένε οι προφήτες.
– Μιλάει για λαίλαπα που έρχεται και μάλιστα πολύ γρήγορα. "Δεν έχουμε χρόνο πια, αδερφοί μου. Πρέπει να είμεθα έτοιμοι".

προφητείες για την Ελλάδα

– Εξηγεί ότι οι Ρώσοι θα επέμβουν, επειδή θα προκληθούν και θα διαλύσουν την Τουρκία. Θα φτάσουν μέχρι το Ισραήλ και θα τους χαλάσουν τα σχέδια.
– Η Αμερική και η Ευρώπη θα αντεπιτεθούν και επειδή δεν θα τους φτάνει ο στρατός θα χρησιμοποιήσουν μισθοφόρους από την Ιαπωνία και την Κίνα.

– Μιλάει για δυο ημίχρονα, κατά τη διάρκεια των οποίων θα εξελιχθούν τα πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο το κακό θα είναι τοπικό και στο δεύτερο θα γίνει παγκόσμιο. Η καταστροφή θα είναι τεράστια.

– Εξηγεί ότι είμαστε όπως στην εποχή του Νώε και πρέπει να γίνει αυτή η καταστροφή για να σωθεί η Ορθοδοξία.
– Αναφέρεται σε απώλειες της τάξης των 700 εκατομμυρίων, κυρίως από αυτούς που θα συμμετέχουν στον πόλεμο και όχι τόσο από γυναικόπαιδα.
– "Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αδερφοί μου γιατί δεν θα το αντέξετε" λέει σε κάποια στιγμή και όταν τον ρωτάνε αν θα γίνει στη γενιά μας απαντάει ότι όσοι ζουν θα το ζήσουν. Δηλαδή σου δίνει την εντύπωση ότι προφητεύει για τον εαυτό του ότι δεν θα ζει όταν θα γίνουν όλα αυτά.
– Ζητάει από όλους πνευματική προετοιμασία, μετάνοια και προσευχή για να μπορέσουμε να αντέξουμε την φοβερή αυτή δοκιμασία. Τόσο μεγάλη θα είναι η λαίλαπα, εξηγεί που μόνο όσοι είναι από τώρα κοντά στο Χριστό, θα αντέξουν. Αυτές οι προφητείες γράφτηκαν πριν 114 χρόνια και βγήκαν όλες αληθινές!
Φυσικά μιλάει για ξεκαθάρισμα της ανθρωπότητας για να εξαφανιστούν όλοι αυτοί οι μεγάλοι που είναι οι δημιουργοί του κακού.
– Ξεκαθαρίζει ότι δεν θα έρθει ο αντίχριστος πριν την αναλαμπή της Ορθοδοξίας. 30 με 40 χρόνια μετά τοποθετεί τον ερχομό του και εξηγεί ότι πρέπει να δυναμώσουν οι Χριστιανοί πρώτα για να μπορούν να πολεμήσουν. Αν δεν γίνει πρώτα η αναλαμπή να ξαναγυρίσουμε πίσω στην παράδοση και στην πίστη, δεν θα αντέξει κανείς.
– Όταν τον ρωτάνε πότε θα γίνουν τα γεγονότα, ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι πρέπον οι χριστιανοί να λένε για χρόνους και καιρούς. Αλλά επειδή έχουμε μυαλό και διακρίνουμε τα σημεία των καιρών μπορούμε να καταλάβουμε ότι τα γεγονότα είναι πολύ κοντά.

προφητείες για την Ελλάδα
-"Έχει ολοκληρωθεί ο κανόνας της Ελλάδας, από την πτώση του Βυζαντίου μέχρι σήμερα. Τώρα θα μιλήσουν τα αίματα των προγόνων μας και θα αφανιστεί αυτός ο λαός – εννοεί τους Τούρκους- που τίποτα καλό δεν πρόσφεραν στην ανθρωπότητα. Η Κωνσταντινούπολη θα μας δοθεί με τρόπο θαυμαστό. Ήρθε η ώρα να λάμψει η φυλή μας. Όλες οι περιοχές που ήταν δικές μας, Π όντος, Καππαδοκία, Μικρασιατικά παράλια θα κατοικηθούν πάλι από αυτούς που κατάγονται από εκεί."
– Κατά τη διάρκεια του πολέμου, Άγγελος θα εμφανιστεί και θα προκαλέσει μέθη στα πλήθη των πολεμούντων και θα καταλήξουν να σκοτώνονται ακόμη και μεταξύ τους, από ασήμαντες αφορμές. Αεροπλάνα θα πέφτουν,πλοία θα βουλιάζουν" - Προφητεία σοκ!
– Στο τέλος του πολέμου, πάλι Άγγελος θα εμφανιστεί, που θα είναι ορατός από πολλούς και θα πει το γνωστό
"Στήτε. Στώμεν καλώς" και θα δώσει τέλος στον πόλεμο. Τότε οι λίγοι επιζήσαντες θα ξυπνήσουν από τη μέθη και θα αναρωτηθούν τι κάνουν τόσο καιρό. Έτσι θα επιστρέψουν στις πατρίδες του, πραγματικά αποδεκατισμένοι.
– Ο Άγγελος τότε θα δείξει με το δάχτυλο τους αναστημένους Βυζαντινούς, πολιτικούς και εκκλησιαστικούς που θα μας διοικήσουν πλέον. Εδω τον ρωτάνε για τον βασιλιά και απαντάει ότι δεν μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ποιός είναι. Κοιμάται σαν τους 7 παίδες.
– Τέλος όταν του ζητάνε ένα σημείο πριν από τα γεγονότα τους λέει: "Θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία. Μόλις γίνει η πολιτειακή ανωμαλία θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο. Το κεφάλαιο είναι διεθνές, εβραϊκό. Μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Η Ελλάδα τότε θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει. Τότε θα γίνει η πρόκληση, πάνω σε αυτή την αναμπουμπούλα.
– Επίσης μετά τον πόλεμο η γη θα δώσει τον πλούτο που έχει κρυμμένο και τότε οι φτωχοί θα γίνουν πλούσιοι. Αλλά αυτό όπως λέει και ο γέροντας δεν είναι το ζητούμενο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share