Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οι κατάρες του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην διαθήκη του για τον γιο του!

Μια άγνωστη ιστορία!

19 Αυγούστου 2019 11:30
Οι κατάρες του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην διαθήκη του για τον γιο του!

«Ηθικές ανομίες» ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ φόρτωνε στον γιο του, Γιάννη. «Αποκληρώνω τον υιό μου Γιάννη…» είχε γράψει στη διαθήκη του ο αιώνιος σύντροφος της μάνας του.

Για το θέμα είχαν γραφεί πολλά τότε, την περίοδο 2003-2004…

Σάλο προκάλεσε το άνοιγμα της διαθήκης του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αφού ο ηθοποιός αποκλήρωσε τον γιο του, Γιάννη. Ο λόγος που προχώρησε στην κίνηση αυτή και δημιούργησε πλείστα ερωτήματα σε όλους, απαντάται από τον ίδιο τον Παπαμιχαήλ μέσα στην διαθήκη. Ο αείμνηστος, λοιπόν, ηθοποιός αποκλήρωσε το γιο του, επειδή αυτός ακολουθούσε έναν τρόπο ζωής διαφορετικό από αυτόν που επιθυμούσε και ζούσε ο πατέρας του, έναν τρόπο που μάλλον πρόσβαλε την καλλιτεχνική υπόσταση του μεγάλου ηθοποιού. Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψη: "Παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαμιχάηλ γιατί..."

Σε ένα άλλο κομμάτι επίσης, αναφέρει πως ο γιος του τον είχε ξεχάσει, ενώ ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά πως αγαπά τον Γιάννη όπως κάθε άνθρωπο. Οι κουβέντες είναι σκληρές, έχουν προκαλέσει αίσθηση κι όπως φαίνεται θα απασχολήσει την κοινή γνώμη για πολύ καιρό ακόμη, αφού είναι μία ιστορία που δεν έχει συμβεί πάλι στα καλλιτεχνικά δρώμενα και μάλιστα για πρόσωπα τόσο γνωστά όπως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ο γιος του.

Ο Γιάννης δεν έχει απαντήσει ακόμη, αλλά το σοκ που υπέστη είναι μεγάλο, αν και οι φόβοι που είχε τον τελευταίο καιρό απλά επαληθεύτηκαν.

Στα της περιουσίας, τώρα, ο Παπαμιχαήλ αποκλήρωσε τον γιο του από κάθε περιουσιακό στοιχείο – κινητό και ακίνητο – καθώς και από τα πνευματικά δικαιώματα της δουλειάς του. Ποιες, όμως, ήσαν οι σχέσεις πατέρα – γιου; Οι περισσότεροι από εμάς πίστευαν πως οι δύο άνδρες ήρθαν κοντά κυρίως μετά τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκης, κάτι που επεσήμαναν οι ίδιοι σε συνεντεύξεις τους.

Ωστόσο, η πραγματικότητα αποδείχθηκε διαφορετική και τα λόγια του Δημήτρη στην διαθήκη, όπου χαρακτηρίζει τον γιο του εμμέσως πλην σαφώς ως «ανήθικο» και «ανυπόληπτο» είναι αρκετά. «Ο Γιαννάκης έπιασε τους γονείς του να...»: Απίστευτη αποκάλυψη για Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Που, όμως, θα πάει η μεγάλη περιουσία του μεγάλου ηθοποιού; Πάντως, όχι στη Νάντια Μουρούζη, την τελευταία του σύντροφο, στην οποία επίσης δεν άφησε κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Όλα θα πάνε στο ίδρυμα που θα δημιουργηθεί «Δημήτρης Παπαμιχαήλ» και το οποίο θα διαχειρίζεται ο δικηγόρος του. Φήμες, εδώ, θέλουν την Μουρούζη να συμμετέχει στο ίδρυμα ως απλό μέλος.

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η σπάνια φωτογραφία που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα!

Μια σπάνια φωτογραφία που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά το Ιnstagram της Αλίκης Βουγιουκλάκη, δημιούργησε και το επίσημο instagram profile του αξέχαστου ηθοποιού Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Πριν από λίγες ημέρες πέρασαν και 15 χρόνια από τη στιγμή που πήγε να συναντήσει την Αλίκη!

Ο Γιάννης -όπως είναι λογικό- έχει μια τεράστια συλλογή από φωτογραφίες τόσο της Αλίκης όσο και του Δημήτρη και μάλιστα πολλές από αυτές βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Έτσι πριν λίγες ημέρες, δημοσίευσε και μια φωτογραφία του πατέρα του από την παιδική του ηλικία!

Δείτε τον:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share