Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία χτύπησε τον Γιώργο Παπαδάκη!

Το ξέρατε;

19 Αυγούστου 2019 08:55
Οικογενειακή τραγωδία χτύπησε τον Γιώργο Παπαδάκη!

Εσείς γνωρίζατε για την οικογενειακή τραγωδία που χτύπησε τον Γιώργο Παπαδάκη;

Μπορεί να αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους Έλληνες δημοσιογράφους, ωστόσο για να φτάσει εκεί έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στο παρελθόν! Γιώργος Παπαδάκης: «Τσακωτός» στο αεροδρόμιο με γυναίκα! Ποια είχε δίπλα του;

Η μοίρα έχει χτυπήσει άσχημα τον Γιώργο Παπαδάκη! Κι αυτό γιατί έχει χάσει 4 μέλη της οικογένειάς του από καρκίνο!

Πατέρας, μάνα και τα δύο του αδέφλια! Παρόλα αυτά ο δημοσιογράφος δεν το έβαλε κάτω! Συνέχισε μαχητής, με συμμάχους την γυναίκα του και τα παιδιά του και κατάφερε τα πάντα! Παράδειγμα προς πολλούς σίγουρα ο Γιώργος Παπαδάκης!

Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Παπαδάκη! "Δεν ξέρω να..."

Κι όμως το έχει αποκαλύψει... Τι έχει πει ο Γιώργος Παπαδάκης για την ζωή του; Θα μείνετε άφωνοι...

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας άνθρωπος που εδώ και 29 χρόνια μας κρατάει συντροφιά από τη συχνότητα του ANT1, κάθε πρωί! Ο ίδιος όμως επιθυμεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η προσωπική του ζωή, ωστόσο εμείς έχουμε ανακαλύψει κάτι για τη ζωή του! Γιώργος Παπαδάκης: "Μπούκαρε" στο κανάλι και άφησε τους πάντες άφωνους!

Τι έχουμε μάθει; Ο αγαπημένος παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" δεν ξέρει να οδηγεί! Ναι καλά διαβάσετε... Δεν έχει πιάσει ποτέ του τιμόνι του αυτοκινήτου, παρόλα αυτά προτιμά να κινείται με μηχανή!

Γιώργος Παπαδάκης: Δεν φαντάζεστε που γνώρισε τη γυναίκα του!

Ξέρετε που γνώρισε ο Γιώργος Παπαδάκης τη γυναίκα του; Δεν φαντάζεστε...

Ο Γιώργος Παπαδάκης από το 1993 μέχρι και σήμερα έχει επιλέξει να είναι μαζί με την Kωνσταντίνα Παπαδέλλη την οποία και υπεραγαπά, ενώ μάλιστα μαζί έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά!

Ο λόγος για τον Ιάσονα και τον Φοίβο, ενώ επίσης ο δημοσιογράφος έχει και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Κωνσταντή. Ωστόσο, ξέρετε που γνώρισε τη γυναίκα του;

Τη γυναίκα του, που είναι 14 χρόνια μικρότερή του, τη γνώρισε στον ANT1, όπου εργαζόταν κι εκείνη ως δημοσιογράφος. “Όταν παντρευτήκαμε, αποχώρησε γιατί ένιωθε ότι δεν θα είχε τύχη στο επάγγελμα ως η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη,” λέει.

Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Γιώργου Παπαδάκη!

Έχετε δει τον κούκλο γιο του Γιώργου Παπαδάκη; Κορίτσια το νου σας!

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να βγάζει ένα αυστηρό πρόσωπο προς τα έξω, όμως στα προσωπικά του είναι πιο χαλαρός, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή με την γυναίκα του και τους τρεις γιους του!

Ο ένας εξ' αυτόν που έχει τύχει να δούμε, ο Κωνσταντής είναι κυριολεκτικά ένας κούκλος! Δείτε τον στην παρακάτω φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share