Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εικόνες σοκ: Σε τραγική κατάσταση ο τάφος της Έλλης Λαμπέτη!

Λυπητερό!

13 Αυγούστου 2019 07:33
Εικόνες σοκ: Σε τραγική κατάσταση ο τάφος της Έλλης Λαμπέτη!

Σε άθλια κατάσταση είναι ο τάφος της Έλλης Λαμπέτη!

Συγκεκριμένα, πριν καιρό η Έλενα Ακρίτα θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν ερείπιο τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Επίσης διαβάστε για τη ζωή της Έλλης Λαμπέτη που έμοιαζε να είναι βγαλμένη από αρχαία τραγωδία!

Η γνωστή σεναριογράφος και ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον τάφο της αξέχαστης Έλλης Λαμπέτη λέγοντας πως κάποια site έγραψαν ότι είναι σε κακή κατάσταση ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο τάφος της εθνικής μας σταρ είναι πάντα περιποιημένος. Όπως ανέφερε η Έλενα Ακρίτα τα ρεπορτάζ αυτά μιλούν για τον τάφο της Αλίκης και δημοσιεύουν τη φωτογραφία του τάφου της Έλλης Λαμπέτη.

Συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα έγραψε κάτω από τη φωτογραφία

’Σε τραγική κατάσταση ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη’ γράφουν ορισμένα σάιτ. Και στην φωτογραφία βάζουν τον τάφο της Έλλης Λαμπέτη. Επειδή είναι δίπλα ο τάφος του πατέρα μου κι όταν πηγαίνω αφήνω και στης Αλίκης λουλούδια, τους πληροφορώ πως ο τάφος της είναι πάντα περιποιημένος.

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πως είναι ο τάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου σήμερα!

11 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη σοκαριστική δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου ο οποίος βρέθηκε νεκρός με 21 μαχαιριές στο διαμέρισμά του.

Κανένας, όμως, και περισσότερο αυτοί που τον αγάπησαν περισσότερο από κάθε τι, δεν τον ξεχνούν.

Στο κοιμητήριο στη Δράμα, ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου βρίσκεται η τελευταία κατοικία του, οι αφιερώσεις από ανθρώπους που τον θαύμαζαν και τον αγάπησαν δεν έχουν τελειωμό. Μία όμως από αυτές είναι πραγματικά συγκλονιστική και πολύ συγκινητική.

Σας θυμίζουμε το πως είναι σήμερα και ο τάφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share