Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστική προφητεία για το 2019: Mετά τον σεισμό στην Τουρκία έρχεται ο πόλεμος με την Ελλάδα...

Ο Νοστράδαμος είχε «δει» πόλεμο...

3 Αυγούστου 2019 10:43
Ανατριχιαστική προφητεία για το 2019: Mετά τον σεισμό στην Τουρκία έρχεται ο πόλεμος με την Ελλάδα...

Σύμφωνα όσα δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Sabah στην ιστοσελίδα της, ο Νοστράδαμος είχε «δει» πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας το 2019, ενώ για την ίδια χρονιά είχε προφητεύσει και μεγάλο, θανατηφόρο σεισμό σττην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, από την αποκωδικοποίηση των προφητειών του Νοστράδαμου, προκύπτει ότι μια χώρα, που δεν κατονομάζεται, θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (σ.σ. Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τη Ρωσία και το περίφημο Ξανθό Γένος) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα.

«Μετά από αυτό, οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν». Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στη δεύτερη προφητεία, στο τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου του Νοστράδαμου.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και στους σεισμούς της Ινδονησίας, οι οποίοι προκάλεσαν τη διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς που ασχολούνται με τις προφητείες του Νοστράδαμου, με τη μία πλευρά να ισχυρίζεται πως οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και την άλλη πλευρά να υποστηρίζει πως αυτός ο σεισμός έχει γίνει ήδη.

Δήλωση- βόμβα καθηγητή σεισμολογίας: «Θα γίνει σεισμός στην Κωνσταντινούπολη και μόνο η Αγία Σοφία θα αντέξει σε…»

Μεγάλος σεισμός 7,6 της κλίμακας Ρίχτερ πρόκειται να… πλήξει την Κωνσταντινούπολη στο προσεχές χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον γνωστό διεθνώς Γάλλο καθηγητή σεισμολογίας, Prof Le Pichon, που κάνει έρευνες αυτές τα μέρες σε συνεργασία με το τουρκικό σεισμολογικό κέντρο του Marmara. Η είδηση για μεγάλο σεισμό δεν είναι κάτι που ακούμε πρώτη φορά!

Αλλά τι πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Γάλλος σεισμολόγος δήλωσε πως μόνο η Αγία Σοφία θα αντέξει σε μια τόσο μεγάλη σεισμική δόνηση.

Σε μια μακροσκελή συνέντευξη που έδωσε ο Γάλος σεισμολόγος στον τουρκικό τύπο, ανέφερε ότι το μεγάλο ρήγμα του Μαρμαρά έχει ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά τόσο έντονα μετά τον σεισμό του 1999 και αναμένεται στο αμέσως πρόσεχες χρονικό διάστημα να δώσει ένα μεγάλο σεισμό, μέχρι 7,6 ρίχτερ, που θα είναι εξόχως καταστρεπτικός για τον αστικό ιστό της Κωνσταντινούπολης.

Ο Prof Le Pichon σε συνεργασία με τους Τούρκους σεισμολόγους, Celal Şengör και Tuncay Taymaz, επέστησε την προσοχή στις συνέπειες από ένα τόσο μεγάλο σεισμό που θα πλήξει την Πόλη, ενώ σύμφωνα με τις διαπιστώσεις των ερευνών τους που άρχισαν από το 2001, το πιο ασφαλές μέρος σε όλο τον αστικό ιστό είναι η Αγία Σοφία και ο περίγυρος της, γεγονός που δείχνει πως δεν επιλέγηκε τυχαία αυτός ο χώρος για να κτιστεί το μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό αριστούργημα του Χριστιανισμού της Ανατολής.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share