Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη σοκ για το Ντόλτσε Βίτα: Μετά από 22 χρόνια, έρχεται στο φως παρασκήνιο που δεν ξέραμε!

Αυτό δεν το ξέραμε...

23 Ιουνίου 2019 12:37
Αποκάλυψη σοκ για το Ντόλτσε Βίτα: Μετά από 22 χρόνια, έρχεται στο φως παρασκήνιο που δεν ξέραμε!

Το Ντόλτσε βίτα αποτέλεσε μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μετά από 22 χρόνια έρχεται στο φως της δημοσιότητας μια είδηση που δεν ήξερε κανένας.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται από τον τηλεοπτικό "Αντώνη", τον ηθοποιό Θανάση Ευθυμιάδη.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης υπήρξε για αρκετά χρόνια ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τότε αγόρια της τηλεόρασης. Άλλωστε η τεράστια επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα τον ανέβασε κατευθείαν στην κορυφή με εξώφυλλα, συνεντεύξεις και πολλές καρδιοκατακτήσεις!

Ο ίδιος όμως, όσο ωραία και να φαινόταν η ζωή του, είχε άλλη γνώμη. Όσο καλά και να πήγαινε το σήριαλ, εκείνος βρισκόταν σε δύσκολη περίοδο.

«Ήμουν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου και δεν τον ευχαριστήθηκα το συγκεκριμένο ρόλο. Δεν κατάλαβα την επιτυχία που είχα κάνει, γιατί συνέπεσε με ένα δύσκολο χωρισμό. Ήταν το πρώτο μεγάλο χαστούκι της ζωής μου, οπότε δεν με άφησε να το ευχαριστηθώ. Η σειρά ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, αλλά εγώ βρισκόμουν δύο μέτρα κάτω από τη γη στην προσωπική μου ζωή, οπότε δεν έχω καλές αναμνήσεις από εκείνη την εποχή».

Το Ρετιρέ: Γιατί σταμάτησε πρόωρα;

Η θρυλική σειρά του MEGA , το Ρετιρέ, προβλήθηκε την περίοδο 1990-1992 για δύο τηλεοπτικές σεζόν και περιελάμβανε 84 επεισόδια. Βέβαια η σειρά δεν είχε τέλος.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Μάκης Δελαπόρτας, αποκάλυψε τον λόγο που η σειρά τελείωσε πρόωρα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, 2 από τις βασικές πρωταγωνίστριες ζήτησαν παραπάνω χρήματα για να παίξουν στην τρίτη σεζόν. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Γιάννης Δαλιανίδης δεν το δέχτηκε και χαρακτηριστικά είπε " δεν πειράζει ας το κόψουμε..."

Εκτός όμως από αυτά ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε και για το δικό του ρόλο στη σειρά. "Ο Άλκης, του Ρετιρέ, ήταν μελαχρινός βαμμένος. Ήμουν ξανθούλης από μικρός και ο Δαλιανίδης μου είπε ότι για να παίξω το ρόλο θα πρέπει να βάψω τα μαλλιά μου γιατί δεν θα μπορώ να πείσω ότι είμαι το φτωχό παιδί που φτιάχνει τηλεοράσεις. Τα έβαψα τρεις μέρες πριν και όταν με είδε η Αλίκη μου είπε “τι είναι αυτό; Είσαι σαν μουτζούρα”, είπε μεταξύ άλλων.

Μάχη με τον καρκίνο για αγαπημένο πρωταγωνιστή του Ρετιρέ!

Για πρώτη φορά ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε!

Ο λόγος για τον Τάσο Κωστή, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" αποκάλυψε πράγματα για την περίοδο που περνούσε πολύ δύσκολα όταν έπρεπε να δουλεύει και συγχρόνως να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες ώστε να νικήσει τον εχθρό του, τον καρκίνο.

Το διάστημα που μεσολάβησε και μαχόταν για τη ζωή του, ο ίδιος αποκάλυψε: «Δούλευα με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη. Δεν μπορούσα να ανέβω δύο σκαλοπάτια. Αυτό το χρωστάω στην Κάτια Δανδουλάκη. Η οπόια το ήξερε. Της το χρωστάω» είπε.

Όσο για τον γάμο του που κρατάει εδώ και περίπου μισό αιώνα όπως είπε, πως η γυναίκα του όταν έμαθε για τον καρκίνο λιποθύμησε αλλά στάθηκε δίπλα του βράχος και δεν έκρυψε πως πέρασε κρίση όμως κατάφεραν να είναι πάντα μαζί και δεμένοι και στις χαρές και στις λύπες.

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share