Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

"Τον πατέρα μου τον έχω...": Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σοκάρει σχετικά με την διαθήκη του Δημήτρη Παπαμιχαήλ!

Αποκάλυψη!

14 Ιουνίου 2019 16:01

Για την περιβόητη υπόθεση με την διαθήκη του πατέρα του και την απόφαση του Δημήτρη Παπαμιχαήλ να τον αποκληρώσει έχει μιλήσει στο παρελθόν ο γιος του, Γιάννης!

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ανέφερε πως έχει συγχωρέσει τον πατέρα του ενώ άφησε να εννοηθεί πως ίσως η συγκεκριμένη διαθήκη που εμφανίστηκε δεν ήταν η πραγματική!

Πως είναι η ζωή του μετά την περιπέτεια με τα νακρωτικά και τον θάνατο των γονιών του! Αυτά και άλλα πολλά στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

"Μεγάλο σοκ...": Η τραγωδία του Γιάννη Παπαμιχαήλ!

«Ένα θέλω να σας παρακαλέσω… προσευχηθείτε κι εσείς για μένα!», ήταν τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη στους δημοσιογράφους, όταν έφευγε για εξετάσεις στις Βοστώνη, στις 15 Μαΐου του 1996.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αποκάλυψε, ότι με την επιστροφή της μεγάλης μας ηθοποιού από την Αμερική, οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν με ταχύτατο ρυθμό μέσα στον μήνα που ακολούθησε.

«Αυτό που δεν ξέρει ο πιο πολύς κόσμος είναι ότι είχε μια άψογη φυσική κατάσταση όταν γυρίσαμε από την Αμερική και μέσα σε ενάμιση μήνα κατέρρευσε. Για όλους εμάς που ήμασταν δίπλα της ήταν ένα μεγάλο σοκ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι κατάρες του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην διαθήκη του για τον γιο του!

«Ηθικές ανομίες» ο μεγάλος ηθοποιός φόρτωνε στον γιο του, Γιάννη. «Αποκληρώνω τον υιό μου Γιάννη…» είχε γράψει στη διαθήκη του ο αιώνιος σύντροφος της μάνας του.

Για το θέμα είχαν γραφεί πολλά τότε, την περίοδο 2003-2004…

Σάλο προκάλεσε το άνοιγμα της διαθήκης του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αφού ο ηθοποιός αποκλήρωσε τον γιο του, Γιάννη. Ο λόγος που προχώρησε στην κίνηση αυτή και δημιούργησε πλείστα ερωτήματα σε όλους, απαντάται από τον ίδιο τον Παπαμιχαήλ μέσα στην διαθήκη. Ο αείμνηστος, λοιπόν, ηθοποιός αποκλήρωσε το γιο του, επειδή αυτός ακολουθούσε έναν τρόπο ζωής διαφορετικό από αυτόν που επιθυμούσε και ζούσε ο πατέρας του, έναν τρόπο που μάλλον πρόσβαλε την καλλιτεχνική υπόσταση του μεγάλου ηθοποιού.

Σε ένα άλλο κομμάτι επίσης, αναφέρει πως ο γιος του τον είχε ξεχάσει, ενώ ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά πως αγαπά τον Γιάννη όπως κάθε άνθρωπο. Οι κουβέντες είναι σκληρές, έχουν προκαλέσει αίσθηση κι όπως φαίνεται θα απασχολήσει την κοινή γνώμη για πολύ καιρό ακόμη, αφού είναι μία ιστορία που δεν έχει συμβεί πάλι στα καλλιτεχνικά δρώμενα και μάλιστα για πρόσωπα τόσο γνωστά όπως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ο γιος του.

Ο Γιάννης δεν έχει απαντήσει ακόμη, αλλά το σοκ που υπέστη είναι μεγάλο, αν και οι φόβοι που είχε τον τελευταίο καιρό απλά επαληθεύτηκαν.

Στα της περιουσίας, τώρα, ο Παπαμιχαήλ αποκλήρωσε τον γιο του από κάθε περιουσιακό στοιχείο – κινητό και ακίνητο – καθώς και από τα πνευματικά δικαιώματα της δουλειάς του. Ποιες, όμως, ήσαν οι σχέσεις πατέρα – γιου; Οι περισσότεροι από εμάς πίστευαν πως οι δύο άνδρες ήρθαν κοντά κυρίως μετά τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκης, κάτι που επεσήμαναν οι ίδιοι σε συνεντεύξεις τους.

Ωστόσο, η πραγματικότητα αποδείχθηκε διαφορετική και τα λόγια του Δημήτρη στην διαθήκη, όπου χαρακτηρίζει τον γιο του εμμέσως πλην σαφώς ως «ανήθικο» και «ανυπόληπτο» είναι αρκετά.

Που, όμως, θα πάει η μεγάλη περιουσία του μεγάλου ηθοποιού; Πάντως, όχι στη Νάντια Μουρούζη, την τελευταία του σύντροφο, στην οποία επίσης δεν άφησε κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Όλα θα πάνε στο ίδρυμα που θα δημιουργηθεί «Δημήτρης Παπαμιχαήλ» και το οποίο θα διαχειρίζεται ο δικηγόρος του. Φήμες, εδώ, θέλουν την Μουρούζη να συμμετέχει στο ίδρυμα ως απλό μέλος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Μεγάλο σοκ...": Η τραγωδία που σοκάρει τον Γιάννη Παπαμιχαήλ!

Δείτε όλα τα Retro θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share