Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό: Ο σπάνιος τραυματισμός της Νταϊάνα από το τροχαίο που προκάλεσε τον θάνατό της!

Αποκάλυψη!

20 Μαΐου 2019 08:34
Ανατριχιαστικό: Ο σπάνιος τραυματισμός της Νταϊάνα από το τροχαίο που προκάλεσε τον θάνατό της!

Νέες αποκαλύψεις για το τροχαίο δυστύχημα το 1997 που έφερε το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του αγαπημένου της Ντόντι, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Θα είχε επιβιώσει αν φορούσε τη ζώνη της», τονίζει διακεκριμένος παθολόγος.

Ο Dr Richard Shepherd, ο οποίος γράφει βιβλίο για την πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας, τονίζει μάλιστα πως ο τραυματισμός της από το δυστύχημα ήταν «μικροσκοπικός», «σε λάθος σημείο», αλλά και εξαιρετικά «σπάνιος».

«Η μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Χάρι θα είχε εμφανιστεί δύο μέρες αργότερα, με σπασμένα κόκκαλα και μελανιές εάν φορούσε τη ζώνη της», σημειώνει ο παθολόγος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Μάλιστα, ο Dr Richard Shepherd επανεξέτασε τα αποδεικτικά στοιχεία και αμφισβήτησε κάθε θεωρία συνωμοσίας που αφορά το θάνατό της.

«Εάν φορούσε ζώνη, εάν είχε πέσει σε διαφορετική γωνία του μπροστινού καθίσματος ή αν έπεφτε σε αυτό ενώ το αμάξι είχε αναπτύξει μικρότερη ταχύτητα, εάν είχε μπει κατευθείαν σε ασθενοφόρο». Αυτά είναι τα μεγάλα «αν» που έγραψε ο γιατρός σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα της 31ης Αυγούστου το 1997.

«Το τραύμα της είναι πολύ σπάνιο. Δεν έχω δει σε όλη μου την καριέρα κάτι τέτοιο και δεν πιστεύω να δω ξανά. Ήταν ένας μικροσκοπικός τραυματισμός, αλλά στο λάθος σημείο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Νταϊάνα: Έπιασε στα πράσα τον Κάρολο! Έκανε σ@ξ με...

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη λίγες ώρες πριν τη μετάδοση του ντοκυμαντέρ από το Channell 4 με τίτλο «Diana: In Her Own Words» το οποίο βασίζεται στις 12 ώρες εξομολόγησης της «πριγκίπισσας του λαού».

Η τελευταία αποκάλυψη που βασίζεται στη μαρτυρία του εικονολήπτη Πίτερ Σέτελεν θέλει την Νταϊάνα να έκανε τσακωτό τον Πρίγκιπα Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την ερωμένη του, Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, κάτι το ποίο πλήγωσε αφάνταστα την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Όταν άκουσε τις συνομιλίες της τη χαρακτήρισε "βρωμιάρα", καθώς ήταν πιο πρόστυχη κι από τον Κάρολο.

Γράφει ο εικονολήπτης στο ημερολόγιο που κρατούσε:

«Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο και την Καμίλα στα πράσα. Μας περιέγραψε πώς έφτασε να ακούει τα τηλεφωνήματά τους. Σε μια περίπτωση ο Κάρολος καθόταν στην τουαλέτα όταν τον έπιασε».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν ήθελε να γίνει βασιλιάς ο Κάρολος.

Ήθελε να δει στον θρόνο τον γιο της Ουίλιαμ και η ίδια να προβάλλεται ως η δυνατή γυναίκα πίσω από τον βασιλιά.

«Μας έκανε ξεκάθαρο ότι θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο Κάρολος δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς. Ήθελε ο Ουίλιαμ να διαδεχθεί τη βασίλισσα όταν πεθάνει. Είχε την ρομαντική ιδέα του να είναι αυτή που φτιάχνει βασιλιάδες, η μητέρα πίσω από το μονάρχη» αναφέρει ο εικονολήπτης.

Οι επίμαχες κασέτες πάνω στις οποίες βασίστηκε το ντοκιμαντέρ εξαφανίστηκαν από το διαμέρισμά της στο παλάτι του Κέσινγκτον το 1997 λίγο μετά το θάνατό της αλλά ανακαλύφθηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα στο διαμέρισμα του πρώην μπάτλερ της Πολ Μπάρελ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share