Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο "σπάνιος" τραυματισμός της Νταϊάνας μετά το τροχαίο! Από αυτό πέθανε

Σοκ!

10 Απριλίου 2019 07:49
Ο

Νέες αποκαλύψεις για το τροχαίο δυστυχήμα που συγκλόνισε τον πλανήτη και έκοψε το νήμα της ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μάρτυρας μάλιστα είχε αποκαλύψει πρόσφατα τι συνέβη μια ώρα πριν το τροχαίο!

«Θα είχε επιβιώσει αν φορούσε τη ζώνη της», τονίζει διακεκριμένος παθολόγος.

Ο Dr Richard Shepherd, ο οποίος γράφει βιβλίο για την πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας, τονίζει μάλιστα πως ο τραυματισμός της από το δυστύχημα ήταν «μικροσκοπικός», «σε λάθος σημείο», αλλά και εξαιρετικά «σπάνιος».

«Η μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Χάρι θα είχε εμφανιστεί δύο μέρες αργότερα, με σπασμένα κόκκαλα και μελανιές εάν φορούσε τη ζώνη της», σημειώνει ο παθολόγος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Μάλιστα, ο Dr Richard Shepherd επανεξέτασε τα αποδεικτικά στοιχεία και αμφισβήτησε κάθε θεωρία συνωμοσίας που αφορά το θάνατό της.

«Εάν φορούσε ζώνη, εάν είχε πέσει σε διαφορετική γωνία του μπροστινού καθίσματος ή αν έπεφτε σε αυτό ενώ το αμάξι είχε αναπτύξει μικρότερη ταχύτητα, εάν είχε μπει κατευθείαν σε ασθενοφόρο». Αυτά είναι τα μεγάλα «αν» που έγραψε ο γιατρός σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα της 31ης Αυγούστου το 1997.

«Το τραύμα της είναι πολύ σπάνιο. Δεν έχω δει σε όλη μου την καριέρα κάτι τέτοιο και δεν πιστεύω να δω ξανά. Ήταν ένας μικροσκοπικός τραυματισμός, αλλά στο λάθος σημείο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε μαζί με τον τελευταίο σύντροφό της, Ντόντι Αλ Φαγέντ, σε μια σήραγγα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997, σκορπίζοντας στη θλίψη και το πένθος όλη τη Βρετανία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.

Ανατριχιαστικό: Αυτά τα αντικείμενα κρατούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα μέσα στο φέρετρο!

Σύμφωνα με την Mirror, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστός ο θάνατός της ο βοηθός της Paul Burrell κλήθηκε να πάει ορισμένα αντικείμενα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Λίγες ημέρες πριν την 20η επέτειο του θανάτου της «θλιμμένης πριγκίπισσας», και βγαίνουν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατό της αλλά και λίγες ώρες μετά. Αν και έχουν περάσει δύο δεκαετίες από τον απροσδόκητο θάνατό της, του συντρόφου της Ντόντι Αλ Φαγέντ αλλά και του οδηγού, Henri Paul (μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της Trevor Rees-Jones), τα μυστικά και οι αποκαλύψεις δεν φαίνεται να σταματούν...

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε, τι έβαλαν στα χέρια της νεκρής πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο βοηθός της, ο Paul Burrell έψαξε στο διαμέρισμά της βρήκε ένα ροζάριο που της είχε δώσει η μητέρα Τερέζα πάνω σε ένα μικρό αγαλματάκι της Παναγίας και το πήρε μαζί με κάποια προϊόντα μακιγιάζ της, ένα μαύρο μάλλινο φόρεμα τριών τετάρτων και μαύρα παπούτσια τα οποία και πήγε στο νοσοκομείο.

Δόθηκαν σε νοσοκόμα τα ρούχα και τα προϊόντα και ζητήθηκε να της βάλουν το ροζάριο της μητέρας Τερέζα στα χέρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Εκτός από το ροζάριο έβαλαν στα χέρια της και μια φωτογραφία των γιων της. Μια φωτογραφία που είχε πάντα μαζί στην τσάντα της, σύμφωνα με την Mirror.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share