Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Λύθηκε το μυστήριο: Γι αυτό τον λόγο πεθαίνει ο Τζακ στον "Τιτανικό"!

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον αποκαλύπτει 20 χρόνια μετά!

24 Νοεμβρίου 2018 12:44
Λύθηκε το μυστήριο: Γι αυτό τον λόγο πεθαίνει ο Τζακ στον

Ο Τιτανικός είναι μια ταινία που λατρεύουν να βλέπουν οι πάντες, με την πιο συγκινητική σκηνή στο τέλος με τον Τζακ, ο οποίος προκειμένου να σωθεί η αγαπημένη του παρέμεινε στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της αγαπημένης ταινίας "Τιτανικός", Τζέιμς Κάμερον, αποκάλυψε 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή για ποιον λόγο πεθαίνει ο ήρωας που υποδύεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζακ.
Στη συνέντευξή που έδωσε στο Vanity Fair ο αγαπημένος ηθοποιός εξηγεί:

"Η απάντηση είναι πολύ απλή. Γιατί στη σελίδα 147 του σεναρίου λέει ότι ο Τζακ πεθαίνει. Πολύ απλά… Προφανώς ήταν μια καλλιτεχνική επιλογή, ότι η πόρτα που βρέθηκε ως σχεδία ήταν αρκετή για να κρατήσει αυτήν αλλά όχι αρκετά μεγάλη για να κρατήσει και τους δύο… Νομίζω ότι είναι κάπως ανόητο ότι συζητάμε το ίδιο πράγμα είκοσι χρόνια μετά. Αλλά αυτό δείχνει ότι η ταινία ήταν αποτελεσματική στο να κάνει τον Τζακ τόσο οικείο στο κοινό ώστε να πονάνε όταν τον βλέπουν να πεθαίνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους τελείωσε όλους ο Σκλαβενίτης: Η τεράστια διαφορά που έχει από όλα τα άλλα σούπερ μάρκετ!

Αν είχε ζήσει, το τέλος της ταινίας δεν θα είχε νόημα… Η ταινία μιλάει για το θάνατο και το χωρισμό. Έπρεπε να πεθάνει. Οπότε είτε με αυτόν τον τρόπο, είτε αν έπεφτε ένα μέρος της καμινάδας πάνω του, θα πέθαινε. Αυτό λέγεται τέχνη. Μερικά πράγματα συμβαίνουν για καλλιτεχνικούς λόγους και όχι επειδή το επιτάσσει η Φυσική".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share