Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αντώνης Βαρδής: Φεύγει από την ζωή σαν σήμερα - 3 από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του (video)

2 Σεπτεμβρίου 2017 10:55
Αντώνης Βαρδής: Φεύγει από την ζωή σαν σήμερα - 3 από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του (video)

Ο Αντώνης Βαρδής υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, γράφοντας δεκάδες τραγούδια για τον ίδιο αλλά και για άλλους τραγουδιστές, που έμειναν στην ιστορία. Η ιδιαίτερη φωνή του, οι βαθυστόχαστοι στίχοι του και ένα ευρύτερο κοινό που τον ακολουθούσε πιστά, του χάρισαν μια όμορφη και πλούσια καριέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νόστιμα και αφράτα muffins λεμονιού: Ό,τι καλύτερο για το brunch σας!

Ο Αντώνης Βαρδής «έφυγε» σαν σήμερα στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014 σε ηλικία μόλις 66 ετών. Για τον λόγο αυτό θελήσαμε να κάνουμε κάποιες σκέψεις πάνω σε τρία όμορφα τραγούδια του.

Φεύγω

Ο Αντώνης Βαρδής έγραψε στίχους και μουσική στο τραγούδι που ερμήνευσε η Χαρούλα Αλεξίου (έγραψαν μαζί τους στίχους). Πρόκειται για ένα τραγούδι που δείχνει την αποφασιστικότητα που χρειαζόμαστε οι περισσότεροι ώστε να αλλάξουμε μια ζωή που δεν μας καλύπτει, που επιμένουμε να μένουμε σε αυτήν από συνήθεια ή εγκλωβισμένοι σε ένα όνειρο του παρελθόντος. Η απόφαση είναι ειλημμένη και πολλές φορές, όπως λέει και το τραγούδι, δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, γιατί όσο κοιτάμε πίσω τόσο επιτείνουμε την δική μας δυστυχία. Η μουσική επένδυση προσδίδει μια ακόμα μεγαλύτερη ένδειξη ότι όχι μόνο υπάρχει η απόφαση, αλλά κι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει...


 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share