Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

"Η Πόρνη Από Πάνω": Το αριστούργημα του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου σε περιοδεία

Ενθουσιάζει και συγκινεί το κοινό εδώ και 11 χρόνια

7 Ιουνίου 2022 15:17
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αριστουργηματικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη "Η Πόρνη από Πάνω", με την συγκλονιστική Κατερίνα Διδασκάλου, που εδώ και έντεκα χρόνια, ενθουσιάζει και συγκινεί το κοινό που αγαπά το καλό θέατρο.

Τα σημαντικά μηνύματα του έργου περνούν στους θεατές μέσα από το χιούμορ, την συγκίνηση, ένα καταπληκτικό, βαθιά ανθρώπινο κείμενο και μια συγκλονιστική ερμηνεία. Η προδοσία, η απόρριψη, η βαναυσότητα εναντίον των γυναικών και ταυτόχρονα ο έρωτας, η δύναμη που βρίσκει κανείς μέσα του ακόμη και στις δυσκολίες και η επιδίωξη για την χαρά της ζωής ξετυλίγονται συναρπαστικά μέσα από την αφήγηση μιας γυναίκας που μέσα από τον δύσκολο γάμο της έχασε πολλά, κέρδισε όμως τον εαυτό της.

Παράλληλα, το Release Athens 2022, το μεγαλύτερο φεστιβάλ του καλοκαιριού ξεκινά.

Έχοντας στο διάστημα των περασμένων ετών φιλοξενηθεί σε πολλές σκηνές στην Αθήνα, την επαρχία και το εξωτερικό, η παράσταση που αγαπήθηκε και χειροκροτήθηκε όσο λίγες, θα ξεκινήσει για μια ακόμη φορά το ταξίδι της στην Ελλάδα σε μία ακόμα πετυχημένη καλοκαιρίνη περιοδεία.

'Η Πόρνη Από Πάνω': Το αριστούργημα του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου σε περιοδεία

Το έργο

Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε…..

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. ‘Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

Δευτέρα 25/7 στις 21:15

Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου - Παπάγου, Αττική από 12€

Τετάρτη 27/7 στις 21:15

Δημοτικό θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» - Ηλιούπολη, Αττική από 12€

Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share