Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Οι ONIRAMA επιστρέφουν στο Θέατρο Παλλάς και «παίζουν» ξανά με τις Δεκαετίες

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

20 Φεβρουαρίου 2023 12:58
Οι ONIRAMA επιστρέφουν στο Θέατρο Παλλάς και «παίζουν» ξανά με τις Δεκαετίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

​Μετά την μεγάλη επιτυχία του μουσικού αφιερώματος στα 90s, οι ONIRAMA επιστρέφουν την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στο Θέατρο Παλλάς για να… παίξουν ξανά με τις Δεκαετίες.

Παράλληλα, μην χάσεις τον «Οιδίπους Τύραννος», σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου στο Από Μηχανής Θέατρο.

Το διάσημο συγκρότημα θα «ανακατέψει» μελωδίες, ήχους και μουσικές εποχές, ενώ θα υποδεχτεί και τον σπουδαίο ερμηνευτή, Γιάννη Κότσιρα, σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στις δεκαετίες που άφησαν το δικό τους μοναδικό στίγμα.

Τραγούδια από τα 00’s μέχρι και το σήμερα, τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και χορέψει, μεγάλες επιτυχίες των ONIRAMA που μας έχουν ξεσηκώσει τα τελευταία χρόνια, και φυσικά, πολλά από τα αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια του Γιάννη Κοτσιρα, διασκευασμένα απο τους ONIRAMA, όπως μονο εκείνοι ξέρουν, σε μια μουσική παράσταση που θα μείνει αξέχαστη!

Μαζί με τους ONIRAMA και τον Γιάννη Κότσιρα στη σκηνή του Παλλάς, σε μια ανατρεπτική φιλική συμμετοχή, ο αγαπημένος συνθέτης, κιθαρίστας και ερμηνευτής Αντώνης Μιτζέλος.

Οι ONIRAMA, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους ενώνουν, για ακόμα μια φορά, το παρελθόν με το παρόν… διατηρώντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share