Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Ο Αδάμ Τσαρούχης κυκλοφόρησε τον Νέο του Δίσκο με τίτλο «Stay With You»

«Ανυπομονώ να μοιραστώ το πρώτο μου αγγλόφωνο album»

12 Ιανουαρίου 2023 15:27
Ο Αδάμ Τσαρούχης κυκλοφόρησε τον Νέο του Δίσκο με τίτλο «Stay With You»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ανυπομονώ να μοιραστώ το πρώτο μου αγγλόφωνο album», υπογραμμίζει ο Αδάμ Τσαρούχης, ο οποίος κυκλοφόρησε τον δεύτερο προσωπικό του Άλμπουμ με τίτλο «Stay with you» και την πρώτη αγγλόφωνη ολοκληρωμένη δουλειά.

Την μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος, ενώ την παραγωγή του ο Δημήτρης Σιάμπος.

To “Stay With You” είναι το πρώτο Single από τον δίσκο, μια ποπ μπαλάντα που αναδεικνύει τα βελούδινα φωνητικά του Αδάμ και παρέχει μια γερή δόση νοσταλγίας στον ακροατή.

To συνοδευτικό music video του τραγουδιού παρουσιάζει τον Αδάμ με φόντο τις φυσικές ομορφιές της Καρύστου, υπό ασπρόμαυρο φίλτρο που του προσθέτει μια ακόμα ρετρό πινελιά και γοητεία! Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Δημήτρης Συλβέστρος.

Ο Αδάμ Τσαρούχης έχει ήδη καμαρώσει μια από τις διασκευές του άλμπουμ να κατακτούν υψηλές θέσεις στα charts και εκτός των ελληνικών συνόρων!

Η διασκευή του στο κλασσικό «Just Walk Away» της Celine Dion, που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του lockdown το 2021, κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση στα itunes στην Αυστρία και στη Σουηδία (για περίπου 10 εβδομάδες) και στο Νο.26 στην Ισπανία και στην Ρωσία ενώ αναμένεται να «κοσμήσει» και το tracklist μια ολοκαίνουριας συλλογής με τίτλο «Slow Down with Chillout, Vol. 2 (Hotel Tools & Health)», η οποία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 9 Δεκεμβρίου!!

Με αυτή την επιτυχία σαν έναυσμα, δημιουργήθηκε το εν λόγω E.P. και ναι εδώ θα βρεις και το «Just Walk Away» σε δύο ολοκαίνουρια remix δια χειρός Teo Frz Zucca.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share