Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Imagine Dragons: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα - Δείτε πότε έρχονται

Το συγκρότημα με τα πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων και ένα Γκράμι

28 Νοεμβρίου 2022 09:51
Imagine Dragons: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα - Δείτε πότε έρχονται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πολυβραβευμένο συγκρότημα από το Λας Βέγκας, οι μοναδικοί Imagine Dragons, έρχονται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας που ετοιμάζουν με αφορμή την κυκλοφορία του νέους του άλμπουμ με τίτλο «Mercury – Act 2».

Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου του 2023, θα επισκεφτούν την Αθήνα για μια μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ, ενώ εκτός από την Ελλάδα, θα επισκεφτούν αρκετές ακόμη χώρες μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Γαλλία, η Κροατία, η Πολωνία, η Λιθουανία, το Ισραήλ κ.α.

Παράλληλα, αυτά είναι τα 3 μιούζικαλ που δεν πρέπει να χάσεις φέτος τον Χειμώνα.

Δυναμικοί, δημιουργικοί και εντυπωσιακοί επί σκηνής οι Imagine Dragons είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα, εμπορικά και καλλιτεχνικά, σύγχρονα ποπ – ροκ συγκροτήματα διεθνώς. Μέσα σε μια δεκαετία, από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ με τίτλο «Night Visions», το 2012, μέχρι σήμερα, έχουν καταφέρει να διαγράψουν μια λαμπρή καριέρα η οποία σηματοδοτείται από 74 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων και ένα Γκράμι, και μεγάλες επιτυχίες όπως τα κομμάτια τους «Radioactive», «Believer» , «Demons» και «Thunder» τα οποία έχουν «τρελάνει» τα δισκογραφικά και ψηφιακά τσαρτ.

Εκτός από την πλούσια καλλιτεχνική τους δράση, ωστόσο, η επιτυχημένη μπάντα από την Νεβάδα έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια και πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Έχουν ιδρύσει έναν οργανισμό για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου και την ανακούφιση των μικρών ασθενών, στηρίζουν την LGBTQ+ κοινότητα μέσω ενός ιδρύματος και ενός φεστιβάλ που έχει ιδρύσει ο αρχηγός τους Dan Raynolds, εκφράζουν, με κάθε ευκαιρία, την αντίθεσή τους ενάντια σε κάθε μορφή βίας ενώ προσφάτως τάχθηκαν δημοσίως στο πλευρό της Ουκρανίας συμβάλλοντας εμπράκτως στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο λαό της.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share