Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λεξ: Για ακόμα μία φορά αποθεώθηκε από το κοινό - Τα επεισόδια μετά από τη συναυλία και οι 30.000 θεατές

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο!

24 Οκτωβρίου 2022 08:19
Λεξ: Για ακόμα μία φορά αποθεώθηκε από το κοινό - Τα επεισόδια μετά από τη συναυλία και οι 30.000 θεατές
Πηγή εικόνας: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο Λεξ, με τη συναυλία του, που έκανε την Αθήνα να σείεται, ήρθε η σειρά και της συμπρωτεύουσας. Το Καυτανζόγλειο ήταν κατάμεστο από περισσότερους από 30.000 θεατές.

Ο ράπερ, ο οποίος έδωσε την Παρασκευή μια ιστορική συναυλία στο Καυτανζόγλειο στάδιο, σημείωσε για ακόμα μία φορά πανελλήνιο συναυλιακό ρεκόρ.

Με το stage στο κεντρο του σταδίου και χιλιάδες θεατές, νεαρών κυρίως ηλικιών, να τον περιβάλλουν, το φαινόμενο ΛΕΞ δίνει νέο νόημα στο ελληνικό πολιτικό τραγούδι και τη χιπ χοπ σκηνή, όπως εκτιμούν οι φανατικοί θαυμαστές του, οι οποίο κατέκλυσαν τη Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα.

Αρκετοί από τους θεατές ήρθαν με λεωφορεία από την Κοζάνη, την Καστοριά, την Κομοτηνή, την Καβάλα και άλλες περιοχές, για να ζήσουν τη μουσική εμπειρία, σχηματίζοντας από νωρίς το απόγευμα ουρές έξω από το στάδιο.

Επεισόδια

Παράλληλα, σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη συναυλία του Λεξ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 12.30, άτομα με κουκούλες και full face επιτέθηκαν με δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν επί εντός του ΑΠΘ, στο ύψος της Αγίου Δημητρίου και εντός του πλησίον της ΣΘΕ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκειμένου να διαλύσουν τα εκατοντάδες άτομα που συγκεντρώθηκαν και ξεκίνησαν με πετούν διαφορά αντικείμενα. Μάλιστα, τα επεισόδια μεταφέρθηκαν εντός του ΑΠΘ, πλησίον της ΣΘΕ, ενώ συνεχίστηκαν και σε κεντρικούς δρόμους όπως η οδός Εθνικής Αμύνης και και στο Πάρκο απέναντι από την Φιλοσοφική σχολή.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share