Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Άννα Βίσση έρχεται στο Θέατρο Άλσος για 2 τελευταίες βραδιές

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

27 Σεπτεμβρίου 2022 10:40
Η Άννα Βίσση έρχεται στο Θέατρο Άλσος για 2 τελευταίες βραδιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η θρυλική Άννα Βίσση και η πιο ανατρεπτική μπάντα της χώρας μετά τις πολύ επιτυχημένες και sold out εμφανίσεις στο Θέατρο Άλσος έρχονται να μας απογειώσουν για 2 τελευταίες βραδιές, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, το Θέατρο Tempus Verum - Εν Αθήναις, δηλώνει δυναμικά το "παρών" στη φετινή καλλιτεχνική σεζόν, με 7 νέες παραγωγές.

Rock glam ενέργεια, πάθος, πόθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα θα νιώσει όποιος απολαύσει την Άννα και τους 12 μοναδικούς μουσικούς της σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της!

Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς.

Η Άννα Βίσση έρχεται στο Θέατρο Άλσος για 2 τελευταίες βραδιές

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487
Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Εθνικό Θέατρο: Συζήτηση με θέμα «Το ελληνικό θέατρο στην εποχή του #MeToo»

Το Εθνικό Θέατρο οργανώνει φέτος μια σειρά από συζητήσεις πάνω σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και την τέχνη. Η πρώτη συζήτηση που θα ανοίξει αυτόν τον κύκλο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου στις 19.00 στην Κεντρική Σκηνή, στο κτήριο Τσίλλερ, με θέμα: «Το ελληνικό θέατρο στην εποχή του #MeToo».

«Το #MeToo έχει φέρει δυναμικά στον δημόσιο διάλογο ζητήματα δικαιωμάτων, συμπερίληψης, ορατότητας, ισότητας και φεμινισμού. Η συζήτηση στοχεύει να εστιάσει στις αλλαγές που έχει φέρει αυτό το κίνημα στο θεατρικό τοπίο, αλλά και σε προτάσεις που μπορεί να ανοίξουν νέα μονοπάτια στον μακρύ και συχνά δύσβατο δρόμο της ισότητας και της συμπερίληψης στην τέχνη» αναφέρει η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Με την ευκαιρία ενημερωθείτε για το νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2022-23.

Εθνικό Θέατρο: Συζήτηση με θέμα «Το ελληνικό θέατρο στην εποχή του #MeToo»

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο σκηνοθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Γιάννης Μόσχος και οι εξής ομιλήτριες και ομιλητές: η ηθοποιός, χορογράφος και σκηνοθέτρια Φένια Αποστόλου, η σκηνοθέτρια Ιώ Βουλγαράκη, ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ακύλλας Καραζήσης, ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου «Προσκήνιο» Δημήτρης Καραντζάς, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Ίντρα Κέιν, η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου, ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σ.Ε.Η. Σπύρος Μπιμπίλας, η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δραματουργός και σύμβουλος καλλιτεχνικής διεύθυνσης, Σοφία Ευτυχιάδου.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν και δημοσιογράφοι από ΜΜΕ που θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό με δελτία εισόδου τα οποία θα διατίθενται δωρεάν από τα ταμεία του κτηρίου Τσίλλερ επί της οδού Μενάνδρου, την ίδια μέρα (3 Οκτωβρίου) από τις 17.30. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share