Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωστής Μαραβέγιας: Αναβάλλεται το μεγάλο μουσικό beach party του - Ποια θα είναι η νέα ημερομηνία

"Με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης συζητήσαμε..."

4 Ιουλίου 2022 11:42
Κωστής Μαραβέγιας: Αναβάλλεται το μεγάλο μουσικό beach party του - Ποια θα είναι η νέα ημερομηνία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεγάλο beach party του Κωστή Μαραβέγια, που είναι ήταν προγραμματισμένο για τις 9 Ιουλίου, αναβάλλεται και μετατίθεται σε νέα ημερομηνία και νέο χώρο. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 10 Σεπτεμβρίου, στην Α΄ Πλαζ Βούλας.

Παράλληλα, ο Πάνος Μουζουράκης έρχεται στο Θέατρο Άλσος, σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν πως παρότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, επιθυμία τόσο του ίδιου του καλλιτέχνη όσο και των υπολοίπων συντελεστών είναι η μεγάλη αυτή συναυλία να πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και τη σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων, ώστε να αποτελέσει μια συνολικά αξέχαστη εμπειρία!

«Με πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης συζητήσαμε με τον Δήμαρχο Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης, κο Κωσταντέλλο και συναποφασίσαμε να μεταφέρουμε το Maraveyas Beach Party, στην Α’ Πλαζ Βούλας, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου. Ό,τι υποσχεθήκαμε και ό,τι ονειρευτήκαμε θα γίνει έτσι ακριβώς κι ακόμα μεγαλύτερο πάνω στο κύμα, στην μοναδική αύρα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια συναυλία δίπλα στη θάλασσα, πάνω στην άμμο, με τον Κωστή Μαραβέγια και τους φίλους του, τραγουδιστές και βιρτουόζους μουσικούς να μας ξεσηκώνουν για τα καλά!» εξηγούν στη σχετική ανακοίνωσή τους.

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται και όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τη νέα ημερομηνία.

Χαμός με την συναυλία του Λεξ στη Ν. Σμύρνη: Πάνω από 20.000 κόσμος

Ο Λεξ, ο ταλαντούχος Έλληνας ράπερ από την Θεσσαλονίκη, έδωσε χθες μία απίστευτη συναυλία στη Νέα Σμύρνη, γεμίζοντας κυριολεκτικά το γήπεδο του Πανιώνιου.

Σε ένα event που δεν είχε την διαφήμιση των γνωστών φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα, ο 37χρονος καλλιτέχνης κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 20.000 θεατές (κάποιοι μιλούν και για 25.000) που δεν άφησαν κανένα σημείο της έδρα των «κυανέρυθρων» άδειο...

Είναι χαρακτηριστικό πως από χθες το βράδυ, τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις με video και φωτογραφίες από την συναυλία που είναι ενδεικτικές της ατμόσφαιρας που επικρατούσε εκεί, με τις εικόνες να είναι πραγματικά εντυπωσιακές...

Μάλιστα, τα σχόλια για τον Λεξ ήταν όλα τους αποθεωτικά, με τον κόσμο να του βγάζει το καπέλο...

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share