Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Ο Anser γιορτάζει 15 χρόνια «Εν Δράσει» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

30 Ιουνίου 2022 10:17
Ο Anser γιορτάζει 15 χρόνια «Εν Δράσει» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπαρτιάτης ράπερ Anser συνεχίζει να βάζει φωτιά συναυλιακά στην Αθήνα και δίνει ραντεβού με το κοινό του σε μία βραδιά γεμάτη «flash-backs» και «flash-forwards» από την καλλιτεχνική του διαδρομή, στην Τεχνόπολι Δήμου Αθηναίων.

Στη σκηνή δίπλα του θα βρεθούν οι Βέβηλος, Xplicit, Buzz, Novel 729, Tiny Jackal, Andri J, Wedding Singers και Julio.

Έλεγα κάποτε όταν ήμουν 30: “Τι; Θα κάνω συναυλίες 40 χρονών;”. Και πώς να στο πω, νιώθω ότι τώρα ξεκινάω, νιώθω ότι τώρα είναι η καλύτερη μου φάση, ότι έχω πόσα χρόνια μπροστά μου.”

Ήταν Παρασκευή 30 Ιουνίου 2006 όταν ο Anser ανέβηκε για πρώτη φορά στη μικρή σκηνή του «Afterdark» στα Εξάρχεια, μαζί με το συγκρότημα του «Flowjob» για να ακουστούν οι πρώτοι στίχοι «Προσοχή δώστε και νιώστε δέος». Δεκαπέντε χρόνια 364 ημέρες και 23 ώρες μετά, ο ίδιος συνεχίζει ακάθεκτος να κάνει αυτό που αγαπά και καλεί φίλους και ακροατές σε μία συναυλιακή εμπειρία.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου για το 2022.

Ο Anser γιορτάζει 15 χρόνια «Εν Δράσει» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, ανεβαίνει αυτή τη φορά στην σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων για μια επετειακή εμφάνιση αφιερωμένη στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον του. Στο πλευρό του θα εμφανιστούν γνωστοί καλλιτέχνες, συνοδοιπόροι σε αυτή την μουσική διαδρομή που αφήνει ανεξίτηλο στίγμα και θέτει τον πήχη στην ελληνική hip hop σκηνή. Συγκεκριμένα, μαζί του θα είναι οι Βέβηλος, Xplicit, Buzz, Novel 729, Tiny Jackal, Andri J, οι Wedding Singers και ο Κύπριος Julio.

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00. Το εισιτήριο κοστίζει 10€ από προπώληση και 12€ στο ταμείο της εισόδου, ενώ στην είσοδο θα δίνεται δωρεάν και ένα hard copy εισιτήριο.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share