Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022: Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική και καλλιτεχνικά δρώμενα στο Αίθριο Θέατρο

Ψυχαγωγία και διασκέδαση για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες!

16 Ιουνίου 2022 15:40
Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022: Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική και καλλιτεχνικά δρώμενα στο Αίθριο Θέατρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, υποδέχεται το καλοκαίρι του 2022 δυναμικά, με στόχο να δώσει μία νότα δροσιάς και ψυχαγωγίας τόσο στους δημότες Αμαρουσίου, όσο και στους δημότες των υπόλοιπων δήμων.

Το Φεστιβάλ, που δεν σταμάτησε να διοργανώνεται, ακόμα και πέρυσι, που τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊου ήταν αυξημένα, επανέρχεται φέτος πολύ δυναμικά, στο Αίθριο Θέατρο, στην Λεωφόρο Κηφισίας 219.

Μάλιστα όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας: "Μπήκαμε δυναμικά! Φέτος αναμένουμε διπλάσιο και τριπλάσιο κόσμο."

Ο Δήμος Αμαρουσίου, έχοντας στις προτεραιότητες του, τον τομέα του πολιτισμού και της κοινωνικής πολιτικής, δίνει κάθε χρόνο τον καλύτερο του εαυτό, με στόχο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Αμπατζόγλου "η πόλη να είναι περήφανη για τα πολιτιστικά δρώμενα και την κοινωνική πολιτική."

Το σημείο αναφοράς των Βορείων Προαστίων

Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου, διοργανώνεται εδώ και χρόνια και όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, "αυτό το φεστιβάλ είναι σημείο αναφοράς για τα Βόρεια Προάστεια."

Η φετινή εκδήλωση περιλαμβάνει πλήθος καλλιτεχνών και το πρόγραμμα αποτελείται από ένα προσεγμένο σύνολο παραστάσεων, με σκοπό να "αγκαλιάσουμε όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Στόχος του φεστιβάλ, όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος, είναι να δώσει μία νότα δροσιάς και ψυχαγωγίας μετά τις δύσκολες περιόδους.

Επιπλέον, το φεστιβάλ, εκτός από μεγάλα ονόματα, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα, δίνει βήμα και σε νέους καλλιτέχνες.

"Η λογική του φεστιβάλ είναι ο καλλιτεχνικός διάλογος ανάμεσα στους καλλιτέχνες και το κοινό, ενώ δίνουμε βήμα και σε νέους καλλιτέχνες."

Το φεστιβάλ, που πέρυσι χάρηκαν 20.000 άτομα, καθώς υπήρχε περιορισμός (70%) ατόμων λόγω κορωνοϊού, αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ περισσότερο κόσμο φέτος, με τον κ. Αμπατζόγλου να δηλώνει, πως στόχος είναι να περάσουν από το φεστιβάλ τουλάχιστον 30.000 άτομα. Ένας στόχος, που όπως υπογράμμισε, είναι εφικτός.

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022: Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική και καλλιτεχνικά δρώμενα στο Αίθριο Θέατρο

Ένα πρόγραμμα για όλους

Παράλληλα, όπως δήλωσαν στο Athensmagazine.gr, ο κ. Αμπατζόγλου και ο κ. Πέππας, σχετικά με την εξέλιξη του φεστιβάλ, κάθε χρόνο η πρωτοβουλία ανεβάζει την ποιότητα και προσπαθεί να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερα γούστα και να αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους ξεχωριστά. Το πρόγραμμα, δημιουργείται κάθε χρονιά με βάση την διαθεσιμότητα των καλλιτεχνών αλλά και με βάση το ευρύτερο κοινό και τα διαφορετικά γούστα.

Τιμές εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι αρκετά χαμηλές, ώστε να μπορούν να παρευρεθούν όλοι στο φεστιβάλ. Για τους δημότες Αμαρουσίου, η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 5€ ενώ για τους υπόλοιπους δημότες, η τιμή εισιτήριου ανέρχεται στα 10€ . Ωστόσο, σημειώνεται ότι υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και μέσω κοινωνικών υπηρεσιών για τις ευάλωτες ομάδες.

Εδώ θα μπορείς να κλείνεις τα εισιτήρια σου

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

 Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022: Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική και καλλιτεχνικά δρώμενα στο Αίθριο Θέατρο

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share