Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Μέχρι τον Ουρανό | Το νέο music video του Λούκα Γιώρκα μόλις κυκλοφόρησε!

29 Ιουνίου 2022 12:47
Μέχρι τον Ουρανό | Το νέο music video του Λούκα Γιώρκα μόλις κυκλοφόρησε!

«Μέχρι τον Ουρανό» μας ταξιδεύει ο Λούκας Γιώρκας με το καινούργιο του single που ήρθε για να γίνει το απόλυτο soundtrack του φετινού καλοκαιριού.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης υπογράφει για πρώτη φορά εξ' ολοκλήρου τους στίχους και τη μουσική του νέου του single και με πολύ ανεβασμένη διάθεση τραγουδά για τη δύναμη του έρωτα!

Το απόλυτα καλοκαιρινό #musicvideo δημιουργεί μια φρέσκια ατμόσφαιρα με 70s επιρροές, θερμούς τόνους και σκηνές από ένα ξέγνοιαστο ελληνικό καλοκαίρι.

λούκας γιώρκας

Το τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει ήδη στο Spotify και όλα τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων, οπτικοποιήθηκε από τον Γιώργο Μπενιουδάκη.

Όπως δηλώνει ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής: «Ο έρωτας είναι η δύναμη που κινεί τη γη. Είναι ο λόγος που ο άνθρωπος ξεπερνά τον εαυτό του και μέσα στον έρωτα γίνεται πραγματικά ικανός για όλα. Ο έρωτας είναι η καθημερινή μου έμπνευσή και νιώθω τόσο όμορφα που μπορώ να δημιουργώ, να γράφω και να τραγουδώ για τον έρωτα! Εύχομαι το τραγούδι μου αυτό να το αγαπήσετε, να το τραγουδήσετε, να το χορέψετε, με αυτό να ερωτευτείτε και κάθε φορά που το ακούτε να σας ταξιδεύει «Μέχρι τον Ουρανό».

λούκας γιώρκας

Μπορείτε να το απολαύσετε στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο Youtube.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share